Najava - RUS: Narod protiv vojske!

Ulog je, iz trenutne perspektive, veliki, budući da bi poraženi iz okršaja Spartakaa i CSKA vrlo lako mogao da bude otpisan iz borbe za titulu.

Fudbal 10.12.2017 | 12:00
Najava - RUS: Narod protiv vojske!
Sunovrat Spartaka na početku sezone arhiviran je kvalitetnim izdanjima u Ligi šampiona, ali i ozbiljnom brojem vezanih utakmica bez poraza. Aktuelni ruski šampion nije položio oružje na 12 proteklih prvenstvenih utakmica, trenutno je u seriji od četiri trijumfa, među kojima su nešto "zvučniji" Krasnodar na strani (4:1) i Zenit kod kuće (3:1). Ali, samopouzdanje ruši upravo poslednji meču Ligi šampiona i poraz od Liverpula od 7:0.

Očekuje nas veliki moskovski derbi, pošto na Otkritije arenu dolazi CSKA (14.30).

Armejci su krajem septembra upali u krizu koja je trajala mesec dana, ali su u poslednje vreme ubedljivim partijama potvrdili da će ponovo biti konkurent za tron. Puleni Viktora Gončarenka takođe su tokom nedelje igrali meč Lige šampiona, tako da ni jedni, ni drugi nemaju prava na izgovore... Videćemo i kako će se Spartak oporaviti od stradanja na Enfildu.

Susret u prvom delu tamošnje Premijer lige pripao je CSKA (2:1), dok je poslednji duel na stadionu Spartaka pripao domaćinu (3:1).

Zanimljivo je da na okršajima moskovskih velikana na Otkritije areni već više od decenije - preciznije, od 15. maja 2004. godine - pada najmanje dva gola, a samo je dva puta u pomenutom vremenskom intervalu „probijena“ granica od četiri gola.

Ako je suditi po formi, golovi ne bi smeli da izostanu. Ulog je, iz trenutne perspektive, veliki, budući da bi poraženi vrlo lako mogao da bude otpisan iz borbe za titulu. Dakle, probajte s golovima u duelu narodnog i vojnog tima, mislimo da nećete pogrešiti!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar