Ražnatovićeva otvorila dušu

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda. Kako svaka medalja ima dve strane, tako ni Ceca nije imuna na ona negativna dešavanja koja je prate tokom karijere.

Zabava 09.12.2017 | 07:50
Ražnatovićeva otvorila dušu
Poslednja u nizu informacija bila je u vezi sa njenim emotivnim životom. Pojedini mediji objavili su vest da je Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos. Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju, gde se zatekao i Šarić, ali u navodnim pričama da su u vezi ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime, saznaje "Alo!". Muzička zvezda u iskrenom intervjuu za naš list otkriva sve ono o čemu je dugo ćutala.

Kako si reagovala kada si pročitala vest da si u vezi sa Duškom Šarićem?

- Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama.

Kako reaguješ kada pročitaš nešto loše o sebi?

- Kao i svaki drugi čovek. To što sam javna ličnost ne znači da nemam prava da tugujem kada sam tužna, ili da se radujem kada sam srećna. S druge strane, ja sam pre svega majka, a kada si roditelj, onda nemaš prava da razmišljaš samo o sebi. Moraš biti požrtvovan i staviti svoju decu na prvo mesto.

A šta je rekla o potencijalnom duetu sa Anastasijom odnosu sa roditeljima, mišljenju o drugim koleginicama poput Rade Manojlović, Mire Škorić, Goge Sekulić, duetu koji je snimila sa Dejanom Matićem, aktivnošću na društvenim mrežama pročitajte u "Alo!" izdanju za subotu 9. decembar.

(Alo)

Komentari / 0

Ostavite komentar