Milan već razmišlja o prodaji Čalhanoglua!

Dve ponude već stigle! Određena cena ispod koje se neće ići. . .

Fudbal 03.12.2017 | 19:00
Milan već razmišlja o prodaji Čalhanoglua!
Kada je letos dolazio na San Siro navijači su bili prezadovoljni. Govorilo se kako Milan konačno dovodi plemenitog igrača, pravu desetku, ali prvi meseci u dresu Rosonera nisu bili baš bajni za Hakana Čalhanoglua. 

Učinak od dva gola i šest asistencija u 19 utakmica (tek nešto više od 1.000 minuta na terenu) čak i nije tako loš, međutim generalni utisak jeste da turski reprezentativac igrama nije opravdao investiciju od 22.000.000 evra. Na sve to, česte sitne povrede već su ga u nekoliko navrata odvajale od terena. Kada se sve to sabere i u obzir uzme situacija u kojoj se Milan nalazi - pre svega finansijski problemi - dolazimo do pitanja da li je i koliko italijanski velikan spreman da čeka skupocenu vedetu?

To pitanje u današnjem izdanju postavlja Korijere delo Sport, navodeći da Fasone i Mirabeli na stolu imaju dve zvanične ponude iz Turske da već u januaru prodaju Čalhanoglua. Navodno, za usluge 23-godišnjeg kreativca zainteresovani su Galatasaraj i Fenerbahče. Isti izvor navodi da Milan neće ići ispod 24.000.000 evra, jer želi da izvuče sav uloženi novac, sa sve platom i bonusima. 

Podsećamo, Rosneri moraju da "peglaju" finansije zbog Uefinog fer pleja, a do oktobra 2018. treba da nabave i novac (oko 350.000.000 evra) za vraćanje pozajmica jednoj američkoj kompanije koja je novim vlasnicima pomogla proletos da dovrše kupovinu.   

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar