Zbog droge jedno lice uhapšeno

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, 25. 11. 2017. godine, oko 01,00 čas, lišili su slobode lice I. V. (1989) iz Zvornika, kod kojeg su pronašli i oduzeli ukupno dvadeset pet pakovanja u kojim se nalazi praškasta materija bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“.

Republika Srpska 27.11.2017 | 10:06
Zbog droge jedno lice uhapšeno
Naime, policijski službenici su, u ulici Braće Jugovića, prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, uočili lice I.V. kako odbacuje jednu pvc kesicu od sebe.

Izvršenom kontrolom, policijski službenici su pronašli i uz potvrdu oduzeli 25 pakovanja u kojim se nalazi praškasta materija bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „spid“, ukupne težine od oko 14,3 grama.

Zbog sumnje da je izvršio krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“, lice je lišeno slobode, a o svim okolnostima je upoznat dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi podnošenje izvještaja, saopšteno je BN-u iz Policijske uprave Zvornik.

(BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

exp

27.11.2017 09:27

Lovite vi ove mališane sa kesicama a bosovi se rzmeću tonama.

ODGOVORITE
Name

časno i pošteno

27.11.2017 12:51

Svaka vam čast policajci Zvornika živi bili. Tako se radi i časno nosi uniforma, a policajcima koji su učestovali u ovom hapšenju, veliki pozdrav.

ODGOVORITE