Ikardi od ljeta mijenja Benzemu u Realu?!

Šta to priča Masaro? Čuveni fudbaler Milana je uveren.

Fudbal 23.11.2017 | 09:00
Ikardi od ljeta mijenja Benzemu u Realu?!
Kapitenska traka oko ruke Maura Ikardija, uz njegovo ime 13 golova na 13 ligaških utakmica u ovoj ligaškoj sezoni Serije A. Ali već u sledećoj bi njegovim potezima mogli da se raduju u Madridu, iako je Argentinac više puta do sada govorio da ga zanima samo njegov Inter. Međutim, bivši fudbaler MilanaDanijele Masaro apsolutno je uveren da će Ikardi na kraju okrenuti leđa Nerazurima.

"Već danas mogu da vam kažem: Mauro Ikardi će sledeće sezone biti napadač Real Madrida umesto Karima Benzeme", kategorički će Masaro, koji možda samo hoće da naruši dobar ambijent u taboru gradskog rivala.

Ili se bar tako nadaju Interovi navijači. Masaro je ove reči izgovorio javno u TV programu. A Real svakako juri špica. Rasnog. Hari Kejn se pominje, pa i Aleksis Sančez, ali on bio bio samo kratkoročno rešenje. Kraljevski klub želi i nekog na duže staze. Jeftinog rešenja nema. I Ikardi bi koštao oko 100.000.000 evra.

Novac koji bi kineskim vlasnicima Intera dobro došao da ispeglaju papire pred Uefom i mirno započnu novi projekat na “Đuzepe Meaci“. Ovaj dosadašnji se vrteo baš okoIkardija. Podsetimo,  Ikardi je kao 15-godišnjak upisao čuvenu Barseloninu školu La Masiju, ali je 2011. prodat Sampdoriji za skromnih 400.000 evra i 15 odsto od naredne prodaje.

Dve godine kasnije je za 13.000.000 otišao u Inter. Za Nerazure je već odigrao 159 utakmica i postigao 91 gol. A tek su mu 24 godine... Takve vole u Realu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar