LE: Partizanu sudi Mađar, a Zvezdi Norvežanin!

Zvezdi u Borisovu sudi Norvežanin: Partizan i Ožegović ga dobro upamtili! Na centru Sven Odvar Moen. Partizanu sudi Mađar: Drugi put ove godine u Humskoj. . . ! UEFA odredila arbitre za meč protiv Jang Bojsa.

Fudbal 20.11.2017 | 21:15
LE: Partizanu sudi Mađar, a Zvezdi Norvežanin!
U meču godine, Partizanu će pravdu deliti Tamaš Bognar!

UEFA je odradila mađarskog arbitra i njegove pomoćnik Balaža Buzaša, Teodorosa Georgijua, Adama Farkaša i Petera Solomošija za delioce pravde na duelu petog kola Lige Evrope protiv Jang Bojsa.

Mladi mađarski arbitar je sa suđenjem u grupnoj fazi Lige Evrope debitovao pre dve godine i od tada je redovan učenik ovog takmičenja. Ovo će mu biti osmi meč u Ligi Evrope, a na prethodnih sedam je pokazao tri crvena kartona i dva puta pokazao na belu tačku.

Bognaru će ovo biti i drugi meč na stadionu u Humskoj ove godine pošto je u septembru na Partizanovom terenu sudio duel između Srbije i Moldavije u kojem su Orlovi slavili sa 3:0. 

Zvezdi u Borisovu sudi Norvežanin: Partizan i Ožegović ga dobro upamtili! Na centru Sven Odvar Moen.

Zvezdi će u Borisovu suditi arbitar koga su Partizan i Ognjen Ožegović dobro upamtili! Možda i odlučujući meč za srpskog predstavnika u Grupi H Liga Evrope poveren je norveškom sudiji.

Reč je o Svenu Odvaru Moenu kojeg su ovdašnji ljubitelji fudbala nedavno imali prilike da upoznaju! On je delio pravdu u duelu između Partizana i Dinama iz Kijeva. Tada je pokazao na belu tačku pošto je Ognjen Ožegović rukom zaustavio udarac Pivarića iz slobodnog udarca.

Svi su se složili da je Moen tada ispravno postupio. Na dušu njegovih pomoćnika, koji će biti prisutni i u Borisovu, ide pobednosni gol Dinama iz Kijeva.

Reč je o 38-godišnjem arbitru u koga UEFA ima veliko poverenje. Bio je učesnik prošlogodišnjeg Prvensta Evrope. Na turniru u Francuskoj sudio je dva meča: Vels - Slovačka i Ukrajina - Poljska.

Bogate honorare Moen zarađuje sudeći mečeve u Aziji, tačnije Saudijskoj Arabiji.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar