Jokić izbačen bez razloga, pa opsovao!

Sudija Rodni Mot preterao je kada je sredinom druge četvrtine poslao u svlačionicu srpskog košarkaša, mada je Denver tada već gubio sa 18 poena razlike.

Košarka 20.11.2017 | 14:15
Jokić izbačen bez razloga, pa opsovao!
Mirni Somborac, Nikola Jokić, isključen zbog protesta!?

Zvuči neverovatno, a kada pogledate snimak, tek vam onda ništa nije jasno, jer se ne vidi šta je to centar Denver Nagetsa uradio da bi dobio više od tehničke greške.



Nema dileme da je isključenje zaslužio trener Majk Meloun, koji je burno protestovao zbog nedosuđenog faula pod košem Los Anđeles Lejkersa, kada je "ruki" Kajl Kuzma u skoku, s leđa, odgurnuo Jokića. Sudija Rodni Mot pokazao je Melounu put u svlačionicu, a onda, valjda po inerciji, i srpskom centru.

Tek onda je Jokić izgubio živce i opsovao Mota, zbog čega će sigurno biti novčano kažnjen.

Ipak, ovu utakmicu Nagetsima niko neće moći da vrati, ako se na kraju sezone, kao proletos, pokaže da ih je samo jedna pobeda delila od plasmana u plej-of.

Lejkersi su u trenutku prekida, sredinom druge četvrtine, vodili 50:32 i do kraja zadržali superiornu poziciju - 127:109.

Nikola Jokić nije želeo posebno da komentariše spornu situaciju, samo se izvinio što je lišio saigrače svoje pomoći i obećao da će ceo tim biti bolji u ponedeljak (na gostovanju Sakramento Kingsima i Bogdanu Bogdanoviću).



Osim po isključenjima, ova utakmica ostaće upamćena po drugom "tripl-dablu" u karijeri beka Lejkersa Lonza Bola. On je zabeležio 11 poena, 16 skokova i 11 asistencija.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar