"Svanulo" i Murinju: Vraćaju se Pogba, Zlatan i Roho!

Menadžer Mančester junajteda saopštio je da trojica dugo odsutnih prvotimaca konkurišu za subotnju utakmicu protiv Njukasla.

Fudbal 17.11.2017 | 16:45
"Svanulo" i Murinju: Vraćaju se Pogba, Zlatan i Roho!
Zlatan Ibrahimović i Markos Roho mogli bi u subotu da zaigraju za Mančester junajted prvi put od 20. aprila, kada su obojica povredila koleno u meču Lige Evrope protiv Anderlehta.

Isto važi za Pola Pogbu, koji je van stroja bio od 12. septembra i duela sa Bazelom u Ligi šampiona.

"Igrači koji su tokom pauze ostali u Mančesteru i oporavljali se od povreda, pa čak i oni koji su se oporavljali od teških povreda, svi su spremni da igraju", rekao je klupskoj televiziji Žoze Murinjo.

Upitan na koje tačno dugo odsutne igrače misli, odgovorio je da su to "Pogba, Ibrahimović i Roho".

Govoreći o harizmatičnom napadaču, Murinjo je naglasio da je potpuno oporavljen nakon kidanja prednjeg ukrštenog ligamenta.

"Ne možemo očekivati da odmah igra 90 minuta ili da igra u subotu, pa u utorak, kao što je radio tokom cele karijere. Potrebno mu je vreme da dostigne nekadašnji nivo fizičke spremnosti, samopouzdanja, hitrine. Ali, sa medicinske tačke gledišta, on je potpuno u redu".

Što se tiče Pogbe, Murinjo je rekao da o njegovom značaju za tim ne treba trošiti reči.

"Jasno je kakvu je sezonu Junajted imao do Polove povrede i posle Polove povrede. Toliko je prosto".

Mančester junajted igra meč 12. kola Premijer lige protiv Njukasla u subotu od 18.30 časova. Vodeći Mančester siti, koji ima osam bodova prednosti, istog dana od 16.00 gostuje Lesteru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar