Svet ismeva Italiju - mora da otkaže hotel!

Fudbalski savez Italije očekivao je svoju reprezentaciju na Svetskom prvenstvu, pa je unapred rezervistao hotel u Rusiji za sledeći jun.

Fudbal 19.11.2017 | 11:45
Svet ismeva Italiju - mora da otkaže hotel!
To su otkrili Danci čija je delegacija otišla u Rusiju kako bi se uverila u uslove u objektu u kojem je trebalo da budu smešteni "Azuri".

Italijane nakon debakla i propuštanja prvog Mundijala posle 60 godina, potom odštete koju moraju platiti otpuštenom selektoru Đampjeru Venturi, sada očekuje novi trošak, otkazivanje rezervacije.

"Velike države na velikim takmičenjima moraju da vode računa o svim detaljima. Zbog toga moramo što pre da vidimo šta nam je činiti i da li možemo da imamo koristi. Postoji velika razlika između ovoga što vole Italijani i Danci, ali ako nam se ponudi jeftinija varijanta zašto da ne preuzmemo njihovu rezervaciju", izjavio je predsednik FS Danske Klaus Breton-Mejer. 

Danska je poput italije igrala baraž za SP 2018, za razliku od "Azura" nije unapred rezervisala hotel u Rusiji, ali je za razliku od Italijana dobila svoj dvomeč sa Irskom.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar