Krstajić: Ovo je budućnost srpskog fudbala!

„Mladi će i protiv Koreje dobiti šansu“, poručio vršilac dužnosti selektora.  Vršilac dužnosti selektora Srbije Mladen Krstajić rekao je da je srećan i zadovoljan pobedom nad Kinom i da mu je posebno drago zbog mladih fudbalera.

Fudbal 10.11.2017 | 21:45
Krstajić: Ovo je budućnost srpskog fudbala!
Imao je razloga za zadovoljstvo Mladen Krstajić posle trijumfa Orlova u Kini.Srbija je nastavila sa pobedama. I to u novom sistemu i meču tokom jeg su mladi igrači dobili šansu.

„Prvi utisak je da sam srećan i zadovoljan ovom pobedom. Želeo bih da čestitam igračima koji su posle dugog i napornog puta pružili dobru igru, mnogo istrčali. Pokušali smo da uradimo neke stvari i pored toga što je bilo malo vremena, ali zaista mogu da budem ponosan na igrače koji su ponovo pokazali da su zasluženo izborili plasman na Svetsko prvenstvo. Drago mi je i zbog mladih igrača koji su dobili šansu. I protiv Južne Koreje će isto imati minutažu, moći će da pokažu svoj kvalitet. Pokazalo se da ova ekipa ima karakter i kvalitet, dobra su grupa za budućnost našeg fudbala“, poručio je Mladen Krstajić.

On je dodao da uslovi u Gvangdžou nisu bili laki.

„ Iskusni i oni manje iskusni igrači mogu zajedno i kada se spoje onda to može delovati jako dobro. Moram da kažem da uslovi nisu bili ni malo laki, ali momci su sve prevazišli, dobro istrčali i ispunili sve zahteve kako bi pobedili ovu utakmicu. I mogu da budem ponosan na ono što su pokazali“, rekao je Mladen Krstajić, vršilav dužnosti selektora Srbije.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar