SP - Baraž: Šta kažu Hrvati nakon 4:1 protiv Grka?

Modrić: Visok rezultat, ali može da bude varljiv! Kapiten Hrvatske Luka Modrić rekao je da bi bila tragedija ako bi njegova ekipa ispustila prednost od 4:1 protiv Grčke u baražu za plasman na Svetsko prvenstvo.  Lovren: Mislili smo da su Grci Troja, ali su pali! Hrvatski fudbaler Dejan Lovren pohvalio je selektora Zlatka Dalića posle pobede nad Grčkom u prvom meču baraža za plasman na SP.

Fudbal 10.11.2017 | 12:15
SP - Baraž: Šta kažu Hrvati nakon 4:1 protiv Grka?
"Ne smemo ovo da propustimo, 4:1 je stvarno veliki rezultat i bila bi tragedija da ovo upropastimo", rekao je Modrić, prenosi Hina.

Hrvatska je u Zagrebu pobedila Grčku sa 4:1 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. Revanš se igra u nedelju u Atini.

"Odigrali smo vrhunsku utakmicu i presrećni smo zbog rezultata. Šteta za gol koji smo primili, praktično iz njihovog prvog udarca na gol. Mogli smo i mi još koji pogodak da postignemo, ali nećemo se buniti. Da nam je neko ponudio 4:1 pre utakmice, sigurno bismo to prihvatili", rekao je Modrić.

On je, ipak, upozorio da posao još nije završen.

"Ne smemo pasti u euforiju. Završili smo tek pola posla, jer 4:1 je veliki rezultat, ali zna biti varljiv, ako ne odigramo kao u Zagrebu. Moramo dobro da se odmorimo i odigramo još jednu ovakvu, veliku utakmicu", rekao je Modrić.

Da je odigrano tek prvo poluvreme slaže se i selektor Hrvatske Zlatko Dalić.

"Ovo je samo prvo poluvreme. Ne smemo da se opustimo. U Grčku idemo kao da je 0:0. Ništa nije gotovo. Znam da je sad euforija, ali euforija ne pobeđuje", rekao je Dalić.

Lovren: Mislili smo da su Grci Troja, ali su pali! Hrvatski fudbaler Dejan Lovren pohvalio je selektora Zlatka Dalića posle pobede nad Grčkom u prvom meču baraža za plasman na SP.

Hrvatska je u Zagrebu pobedila Grčku sa 4:1 u prvoj utakmici baraža za plasman na Svetsko prvenstvo 2018. Revanš se igra u nedelju u AtinI.

"Dalić je sve promenio, uneo je pozitivnu atmosferu u ekipi, a na stadionu je atmosfera bila prekrasna, da je barem uvek tako. Mislili smo da su Grci Troja, ali lako su pali. Ne vidim kako nam mogu dati tri gola u Grčkoj”, rekao je igrač Liverpula i dodao:

"Na poluvremenu nam je Dalić rekao da igramo kao da je 0:0, i da uvek moramo da dajemo sve od sebe za naše sjajne navijače. Videli smo da su svi uz nasi to nam daje veliku snagu."

Lovren ističe da neče biti lako u revanšu, ali da veruje da njegova ekipa neće tako lako ispustiti veliku prednost iz prvog meča.

"Pred nama je sada drugi deo ovog duela, a siguran sam da se oni neće predati, kao što se ni mi ne bi. U fudbalu je sve moguće, ali mi smo profesionalci i nećemo dati da nas neko “išamara”, izjavio je Lovren hrvatskim medijima posle meča.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar