Todorićev apel navijačima: Upaljači nam samo odmažu!

"Bacanje predmeta nije reakcija kojom nam pomažu. Naprotiv. Finansijska sankcija koja je izrečena prema našem klubu nije mala, ali ne pričam samo zbog toga, već što u takvim postupcima postoji rizik da se povrede akteri same utakmice", naveo je sportski direktor Partizana.

Košarka 14.11.2017 | 15:45
Todorićev apel navijačima: Upaljači nam samo odmažu!
Partizan su preskupo koštali upaljači na derbiju. Zbog ubacivanja sitnih predmeta na teren, među kojima je bio i jedan upaljač koji je pogodio trenera Crvene zvezde Dušana Alimpijevića, direktor Jadranske lige kaznio je crno-bele sa 4.000 evra, a zbog svih prekršaja na meču sa čak 12.200 evropskih novčanica.

“Nama je podrška navijača bitna. Stalno su uz klub i kad je dobro i kad nam loše ide. Desi se da budu nezadovoljni ponekom sudijskom odlukom. Ali, bacanje predmeta nije reakcija kojom nam pomažu. Naprotiv. Finansijska sankcija koja je izrečena prema našem klubu nije mala, ali ne pričam samo zbog toga, već što u takvim postupcima postoji rizik da se povrede akteri same utakmice. Neću ni da pomišljam da bi to moglo da se desi na našem terenu. Ponavljam, imamo sjajne navijače, koji su mnogo puta pokazali da mogu da nas sportski bodre”, rekao je Todorić za Večernje novosti.

Liga nije izrekla crno-belima samo kaznu za bacanje sitnih predmeta. Iz ukupne sume od 12.200 evra, čak 4.000 "otpada" na javnu kritiku trenera Miroslava Nikolića upućenu čelnicima regionalnog takmičenja.

“Ako se ne varam, nije bila u pitanju kritika, već odgovor trenera na novinarsko pitanje tokom konferencije za medije. Objasnio je da nije bilo želje da se pomeri utakmica. Na dodatno pitanje odgovorio je ko nije želeo. Pa postoji video-snimak. Ali, ne bih voleo da se produbljuje ta priča, da se loše protumači, pa da opet Partizan bude kažnjen”, dodajeTodorić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar