Novi napad na Kutinja, uključen i Suarez!

Barselona ne odustaje od Brazilca.

Fudbal 10.11.2017 | 19:15
Novi napad na Kutinja, uključen i Suarez!
Letos je bio na korak od dolaska u Barselonu, ali je Liverpul odbio nekoliko ponuda, najveću u iznosu 150.000.000 evra. Kako se bliži januarski prelazni rok, ponovo se sve više priča o transferu Kutinja.

Katalonci su sada uključili i Luisa Suareza.

Bivši saigrač brazilskog napadača u klubu sa Enfilda pozvao ga je da mu se pridruži na Nou Kampu i dodatno pojača ekipu.

"Veoma sam dobar prijatelj sa Kutinjom. Ambiciozan je fudbaler i objektivno, bio bi uzbuđen da dođe u Barselonu. Svakom igraču je teško kada mu klub ne dozvoli odlazak u Barselonu, ali je Kutinjo profesionalac i trenira još jače", rekao je Suarez za katalonski list Sport i dodao da Kutinjo ima sve kvalitete da postane fudbaler Barselone.

"Odličan je kao osoba i fudbaler. Uprkos tome što je hteo da napusti Liverpul, nastavio je da radi u pravom ritmu. Mnogo bi doneo Barseloni, igrali smo zajedno i znam da je vrhunski igrač", zaključio je Suarez.

Suarez i Kutinjo su 18 meseci bili saigrači u Liverpulu, u periodu od januara 2013. do leta 2014. godine, a potom je urugvajski golgeter prešao na Nou Kamp i osvojio sve što je mogao na klupskoj sceni.

Izvor: Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar