"Novak nije ni tenirao, igra samo lijevom rukom"!

Novakova "horor" povreda:"Igra samo lijevom rukom"! Direktor mastersa u Parizu Gi Forže otkrio je da mu je srpski igrač rekao da je od povlačenja samo dva puta izašao na teren i da još nije udario rukom na kojoj liječi povrijeđeni lakat.

Tenis 08.11.2017 | 15:30
"Novak nije ni tenirao, igra samo lijevom rukom"!
Novak Đoković se oporavlja od povrede lakta i sprema za novu sezonu, koju bi trebalo da započne uoči Nove godine na egzibicionom turniru u Abu Dabiju.

On je van terena od sredine jula, nakon što je u četvrtfinalu Vimbldona, zbog bolova, morao da preda meč Tomašu Berdihu.

Problem sa laktom, koji je Đoković jako dugo "vukao", natjerao je nekada najboljeg tenisera svijeta da napravi dugu pauzu, jer je veoma komplikovan.

On od kada se povukao nije uzeo reket u desnu ruku!

To je otkrio direktor mastersa u Parizu, Gi Forže.

"Đoković nije uopšte igrao tenis dva i po mjeseca. A prošle subote mi je rekao da je od predaje meča na Vimbldonu samo dva puta trenirao, i to lijevom rukom", otkrio je Gi Forže.

Srpskog asa dugo odsustvo koštalo je velikog pada na ATP listi. Trenutno je sedmi, ali će od ponedjeljka zbog novog gubitka bodova biti van top 10 najboljih igrača svijeta, što će biti njegov najlošiji skor od marta 2007. godine.

On je najavio da će se vratiti tenisu na egzibiji u Abu Dabiju, koja će se igrati od 28. do 30. decembra, a Đoković ju je osvajao tri puta u karijeri - 2011, 2012. i 2013. godine. Nakon toga trebalo bi da učestvuje na Australijan Openu, prvom grend slemu u godini.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar