Snimak: Pjevač luduje ulicama

Rovinjska policija juče je oko 14 sati primila dojavu da je u Pustoj ulici hrvatski pevač Toni Cetinski (48) u svom mercedesu udario u telo muškarca koji je ležao na ulici.

Srbija 04.11.2017 | 14:10
Snimak: Pjevač luduje ulicama
Od tada kreće prava drama poznatog pevača. Ubrzo su i zvaničnici potvrdili da je ta osoba stradala.

"Utvrđeno je da je smrtno stradala osoba i da je vozilo udarilo u tu osobu koja je na licu mesta preminula. Telo je prebačeno na Odeljenje patologije Pulske bolnice radi obdukcije", izjavili su tom prilikom.

Njegov otac je nakon toga izneo i svoje mišljenje, a mnogi portali su upravo naveli da je ta ulica jednosmerna i da je njome gotovo nemoguća brza vožnja. Ali, snimak koji se pojavio na internetu govori suprotno. Upravo za potrebe jedne emisije, pre izvesnog vremena, Toni je odlučio da pokaže šta sve ume u uskim ulicama Rovinja.

Sa njim je u automobilu bila i voditeljka koja je vrištala zbog brzine kojom pevač vozi uzanim ulicama. Tom prilikom Toni je nasmejan i bez straha pokazuje svoje "spretnosti" u vožnji pod, verujemo, nedozvoljenom brzinom.

Izgleda da je ipak u uskim ulicama Rovinja moguća divlja i brza vožnja.



(Kurir.rs)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

machoman

04.11.2017 13:57

Bogati gaze sirotinju. Uvijek bilo i biće.

ODGOVORITE
Name

Strasno

04.11.2017 14:16

Koliko će još izginuti nedužnih osoba zbog pomahnitalih vozača?

ODGOVORITE
Name

publika

04.11.2017 15:10

Ako je muzikalan i lijepo pjeva ne znači da je dobar čovjek i da je pametan!Budaletina ne misli da iza svakih ovih vrata može naići neko...E,sad bato sve što zaradiš,treba da daš porodici žrtve!

ODGOVORITE
Name

Ap

04.11.2017 17:16

Njegov jedan koncert u Areni može isplatiti žrtvu i advokate.Da ne pričamo o nastupima za Novu godinu.Pare udare u glavu i čovjek pomisli da sve može.Nažalost ginu nedužni a šupci prežive.

Name

Mario

04.11.2017 16:37

Svemu dođe kraj čak i njemu nažalost mora neko da pogine da bi se on smirio i vozio normalno

ODGOVORITE