Sunčan vikend, 15.11. snijeg

Meteorolog Milica Đorđević rekla je da će danas u Republici Srpskoj doći do kratkotrajne promjene vremena uz prolaznu oblačnost koja će ponegdje donijeti slabu kišu i temperaturu nižu nekoliko stepeni, dok se za vikend očekuje ljepše vrijeme, uz porast temperature.

Republika Srpska 03.11.2017 | 08:17
Sunčan vikend, 15.11. snijeg
Đorđevićeva je rekla da će u subotu, 4. novembra, biti pretežno sunčano sa temperaturom do 18 stepeni Celzijusovih. Ona kaže da se u nedjelju, 5. novembra, očekuje temperatura do 20 stepeni Celzijusovih, ali i postepeno naoblačenje, uz jačanje južnog vjetra koji će u večernjim časovima donijeti slabu kišu.

"Temperatura nastavlja da raste i svih ovih dana je viša od prosjeka. To će se nastaviti i za vikend, kao i početkom naredne sedmice", rekla je Đorđevićeva.

Ona je rekla da će u ponedjeljak i utorak, 6. i 7. novembra, biti oblačnije uz povremene padavine sa dnevnom temperaturom od 12 do 15 stepeni Celzijusovih.

"Trenutno nemamo u najavi neko jače zahlađenje koje bi moglo da nam donese i snježne padavine", rekla je Đorđevićeva.

Ona je rekla da se prema trenutnim prognozama negdje oko 15. novembra očekuju nešto jače padavine i snijeg na planinama.

(Agencije)

Komentari / 0

Ostavite komentar