Video: L U D I L O!!!

Al Ahli je želeo da održi otvoreni trening pred meč finala afričke Lige šampiona, ali nije mogao. . .

Fudbal 02.11.2017 | 08:15
Video: L U D I L O!!!
Šta znači voleti svoj klub i obožavati fudbal, pokazali su navijači Al Ahlija koji su iskoristili priliku da pohrle na stadion kada je klub rekao da će održati otvoreni trening.

Nadali su se da će na njemu biti prisustno nekoliko hiljada ljudi, a došlo je toliko da uopšte nije bilo moguće održati trening.

Višše od 100 hiljada navijača egipatskog kluba želelo je da pozdravi igrače uoči revanš meča afričke Lige šampiona protiv maronkanskog tima Vidad Kazablanke.

Navijači ne samo da su popunili tribine, već i teren, a oni koji nisu mogli da uđu napravili su prsten širok stotinu metara oko stadiona u Kairu, koji prima 75.000 ljudi...Igrači i članovi uprave egipatskog prvaka šokirani prizorom koji su zatekli, odlučili su da otkažu trening.Fudbaleri Al Ahlija rekli su da će im podrška koju su dobili biti veliki motiv uoči revanš meča finala Lige šampiona, koji je zakazan za subotu.

Oni će pokušati da osvoje devetu titulu u tom takmičenju i tako poprave rekord koji drže sa osam pehara, od kojih su poslednji osvojili 2013. godine.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar