Hladne sobe u Bolnici Zvornik

BN televiziji obratili su se pacijenti koji se nalaze na liječenju u zvorničkoj bolnici, žaleći se da su sobe hladne, a da na radijatorima rade samo dva-tri rebra.

Republika Srpska 30.10.2017 | 11:58
Hladne sobe u Bolnici Zvornik
V.d. direktora ove zdravstvene ustanove Jovan Okuka uputio nas je na svoju pomoćnicu Ivanu Prodanović koja nije željela pred kameru, već nam je rekla da tehnički rukovodilac službe Željko Radović grijanje prilagođava uslovima spoljne temperature, pa su stoga, kada je toplije i sunčanije kao danas, radijatori mlaki.



Na naše pitanje da li to znači da nije posrijedi nikakav kvar, pomoćnica direktora je potvrdno odgovorila, kao i da će se tako postupati i ubuduće.



Bolnica Zvornik ima sopstvenu kotlovnicu i svoje grijanje, tako da nije prikuljučena i ne zavisi od isplate toplotne energije od preduzeća „Zvornik stan“, koje osim škola i bolnice, zagrijava poslovne i stambene objekte u ovom gradu.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Car,

30.10.2017 11:14

prozracite radiatore ,ne stvarajte paniku :ko je zaduzen za uzdrzavanje 'to je mali problem.

ODGOVORITE
Name

KRIMOS DODIK

30.10.2017 11:28

Cuj jutros i danas toplije! Pojacajte to grijanje odmah dok vam nisam tamo dosao da to rijesim!

ODGOVORITE
Name

Radojica

30.10.2017 12:50

Vidi ovog pacijenta, ubrzo ces i ti letiti.

ODGOVORITE
Name

neurološki

30.10.2017 16:16

Dok se vlast zajebava sa zdravstvenim ustanovama i radnicima dotle pacijenti nek pate kako znaju i umiju ili nek iz svojih skromnih kućnih bužeta rješenja nalaze u privatnim ljekarskim ordinacijama.

ODGOVORITE
Name

Propast

30.10.2017 20:33

Ne cudi me sto sunradijatori hladni! Neka je pomocnica sebi ukljucila da je grije radijator, a za pacjente bas j ebriga! Stookkkaaa! Nikad ne imali ! Niceg!

ODGOVORITE