Jako nevrijeme pogodilo Srbiju

Jak vjetar i kiša zahvatili su Vojvodinu, kao što su juče i najavili meteorolozi. U jednom mjestu u Bačkoj olujni vjetar uspio je da sruši zid kao da je "od papira", u Novom Sadu da iščupa drvo, a oluja je lomila drveće i u Beogradu.

Srbija 29.10.2017 | 16:33
Jako nevrijeme pogodilo Srbiju
Meteorolozi su juče izdali upozorenje da će u cijeloj Srbiji biti vjetrovito, a da će na sjeveru i istoku države udari vjetra dostizati i jačinu žestoke oluje.

Tako je izgleda bilo u Tornjošu, gdje je oluja uspjela da obori čitav zid.

Kako javlja "Vojvodina meteo", oluja je digla bedem kao da je od papira i prava je sreća što u blizini nije bilo nikoga.

Danas oko 15 sati nevrijeme je pogodilo i Novi Sad. Jak vjetar praćen kišom duvao je oko pola sata. Vjetar je pomjerao kontejnere i kante za smeće po ulici, ali veće štete nije bilo.U novosadskom naselju Satelit pored Osnovne škole "Miloš Crnjanski" vjetar je iščupao drvo iz korena, koje je palo na ulicu. Srećom niko nije povrijeđen.

U Novom Sadu nevrijeme se stišava, a kiša manjeg intenziteta i dalje pada.Snažan vjetar praćen kišom i crnim oblacima protutnjao je i Suboticom. Kako tvrde građani, u nekim dijelovima grada padao je led. Iako se intentzitet vjetra smanjio, on u naletima i dalje ne prestaje da duva.

Olujni vjetar napravio je haos i u Mokrinu kod Kikinde gdje je vjetar nosio crepove sa krovova.

Kako su najavili meteorolozi, glavni grad Srbije zadesiće jak, povremeno i olujni sjeverozapadni vjetar, koji će se brzo premjestiti ka jugu.

Izvor: Blic

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Poji Mile volove

29.10.2017 16:59

....to je Mile bio kod Vucica.... jbg...dje taj dodje....kamen na kamenu ne ostaje....

ODGOVORITE
Name

Re

29.10.2017 18:07

Kako li je doputovao sa svojim helikopterom.

Name

ide Mile gori mu cigara...

29.10.2017 18:14

... sto ne ode Lakovackom prugom?

ODGOVORITE
Name

PERO

29.10.2017 20:08

MA KAKAV VUCIC MILE ISO U ZAGREB DA POSJETI SVOJU FAMILIJU PO PRANDJEDU

ODGOVORITE
Name

i ovdje je tako

29.10.2017 21:10

Danas umalo da pginem ili budem ozbiljna ozlijedjena od grane. Na mahove je puhalo i preko 60 km na sat. Poginula bi s 2 banane, 1 kutija cigara, smrznuta pecena piletina. Po kesi bi zakljucili da pusim i zderem. To do sutra kad kucna ljega digne uzbunu ko ce se brinuti o starcu. Sve najbolje svima.

ODGOVORITE