Zadnja loža pravi probleme - Stojković na poštedi!

Možda i do revanša s Albancima!

Fudbal 24.10.2017 | 19:15
Zadnja loža pravi probleme - Stojković na poštedi!
Došao je kad su u Humskoj shvatili da Filip Kljajić nije evropski kalibar, blistao već u nekoliko utakmica što u prvenstvu što na međunarodnoj sceni, ali i Vladimir Stojković je čovek od krvi i mesa, pa će prema pisanju Sportskog žurnala biti na poštedi i u sutrašnjem duelu sa Zemunom u odloženoj utakmici devetog kola Superlige.

Uostalom, Stojkovića je i protiv OFK Bačke odmenio 22-godišnji Marko Jovičić, jer iskusnog golmana muči zadnja loža desne noge. Ništa strašno, ali stručni štab crno-belih ne želi da rizikuje i da mu pogorša povredu.

Narednog četvrtka je duel sa Skenderbegom, možda i ključni u Ligi Evrope. Od suštinskog je značaja da Stojković tada bude potpuno spreman. Videćemo već ko će braniti u nedeljnom duelu sa Borcem u Čačku.

Inače, Žurnal dodaje da će i Lazar Ćirković na kraće mirovanje. Njemu je konstantovana ruptura mišića i čega ga dvonedeljno bolovanje, ali to i nije toliko problem za Miroslava Đukića, jer Ćirković nije igrao još od 9. avgusta i poraza od Voždovca u Humskoj.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar