Tuga u porodici Novaka Đokovića

Momir Đoković (59), stric najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, objesio se u svojoj kući u Kraljevu, ekskluzivno saznaje Kurir.

Srbija 23.10.2017 | 20:09
Tuga u porodici Novaka Đokovića
Prvi rođak Noletovog oca Srđana digao je ruku na sebe jer nije mogao da podnese to što ga je supruga prevarila kada ga je u Australiji, gdje živi, proglasila mrtvim i tako prisvojila sve bogatstvo koje je on zaradio.

Bio bogat i uspješan

''Momo je po zanimanju bio rudarski tehničar i skoro četiri decenije se bavio proučavanjem i obradom minerala i od toga se obogatio'', navodi sagovornik Kurira upućen u detalje koji su prethodili tragediji:

''Bio je mnogo dobar čovek, pošten i vredan. Ali ne samo to. Bio je bogat i uspešan, cenjen i poštovan u Srbiji, ali i van zemlje. Dugo je živeo sa ženom u Australiji. Međutim, pre petnaestak godina je zbog papira morao da se vrati u Srbiju. Njegov povratak u domovinu je iskoristila njegova supruga i proglasila ga mrtvim. Prevarila ga je!

Novac koji je zaradio radeći sa poludragim i dragim kamenjem mu je ostao zarobljen kod nje. Pokušavao je da dokaže da je živ, ali uzalud. Pisao je dopise ambasadi Australije, dokazivao da je on čovek koji je proglašen umrlim, ali njegov zahtev iz nekog razloga nije usvojen''.

On kaže da je Noletov stric poslije nekoliko godina borbe digao ruke i trbuhom za kruhom otišao u Sloveniju da radi kao obezbjeđenje.

''Radio je danju i noću. Borio se kao lav da preživi, ali ga je izjedalo to što od novca koji je zaradio stojeći na vratima noćnih klubova nije mogao da živi kao pre. Mučilo ga je to što ga je žena prevarila. Ubrzo je napustio i Sloveniju i pošto nije imao kud, odlučio je da se vrati u rodno Kraljevo. Tu je poslednjih godina živeo skromno, maltene na samom rubu egzistencije.

Pokušavao je da pronađe drago kamenje u Srbiji, pa je tragao za opalom na području Trstenika, Kopaonika, Zlatibora i u Stragarima, ali nije imao kome to da proda'', tvrdi izvor, koji dodaje da se Momo objesio zbog nagomilanih dugova:

Upao u dugove

''Noletov otac mu je mnogo puta pomagao, ali takvim životom Momo nije želeo da živi. Obesio se u svojoj kući kad su mu ljudi iz elektrodistribucije isključili struju.

Dugovi za porez i komunalije su se nagomilali, a on nije želeo da bude teret svom bratu i njegovoj porodici. Celu familiju Đoković je potresla vest da je Momo digao ruku na sebe. Nisu mogli da veruju da je to uradio. Sahranili su ga kako dolikuje'', završava  izvor.

Izvor: Kurir

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Nije to baš tako

23.10.2017 23:12

Možda su htjeli pare od osiguranja pa je ona to pokupila i nije mu ništa dala. On se predomislio i želio nazad. Mutno je to. Sad se smirio.

ODGOVORITE
Name

Re

24.10.2017 06:48

A novine u Srbiji idealizuju sve propalice i vucibatine, stvarajuci tako krivu sliku o "uspjesnim" Srbima po bijelom svijetu. Ma da je on bio dobar, pomogao bi mu Novak, garant.

Name

Obdaniste

24.10.2017 08:30

Ovo je tipicna srpska prica i srpska istina. Braca Grimm su male mace sa svojim bajkama.

ODGOVORITE
Name

Znam

24.10.2017 10:29

Za moju mamu su rekli da je bila kelnerica. Otac ima demencije godinama. Šta god da je 'vidio' nas su optužili njegov brat i sinovi im. Kraj je bio u augusti kad je tražio da studiram. Na moje da mu je 78 i da u BL nema nista na pao me je verbalno pred medicinskim osobljem. Biće mi žao kad umre, ali i smiri ću se od njega i porodice mu. Treba čuti i Mominu ženu. Novak je često u Australiji.

Name

Neko iz mase

24.10.2017 12:09

Kakvo ste vi žutilo, strašno.

ODGOVORITE
Name

Zux

24.10.2017 15:35

hahaha...a sto srocise tekst...

ODGOVORITE
Name

bsk

24.10.2017 18:26

sve same gluposti da je on bio dobar djole bi pomogao da je djole bio dobar nebi dopustijo da mu iskljuce struju stricu radi mozda sto euro ali mi srbi smo takvi za sve imamo samo za svoje rodjene ne djole neka ti je ovo na dusi

ODGOVORITE
Name

RADE

24.10.2017 21:00

SRDJAN DA MU POMOGNE MA DA TAJ IMA DUZAN U RUMI I OKO RUME PREKO 100 000 E SVE U SVEMU DJUBRE OD COVEKA SRDJAN TATA NOVAKOV

Name

055

26.10.2017 08:07

Jedne prilike gledao sam gostovanje roditelja,Novakovih,i djelovali su mi krajnje konfuzno!

ODGOVORITE
Name

Yxzz

26.10.2017 16:51

strasno je tooooòoooo

ODGOVORITE
Name

bsk

27.10.2017 12:44

Kakva tuga i zalost to je sramota za djokvice strcu mu iskopcavaju struju na kraju vrsi samoubistvo dok se Novak i ona njegova funjara proseravaju sa parama ja ne opravdam njegova strica ali oni su najblizi kome ces dati ako neces svome.

ODGOVORITE