Nove avanture za najmlađe

Od malih nogu treba njegovati kreativnost kod djeteta jer ćete mu tako pomoći da razvija nove ideje, da stvara i kreira. “Kreativne avanture” je naziv likovno-muzičke radionice koja je nedavno počela da radi u Bijeljini, a koja je već sada prepuna mališana koji žele da pokažu koliko su kreativni i da nauče brojne korisne stvari.

Republika Srpska 20.10.2017 | 13:48
Nove avanture za najmlađe
Razmišljajući kako bi i kao majka željela da njeno dijete provodi vrijeme, a da to nije klasična igraonica, Maja Marjanović i Alisa Marinković došle su na ideju da stvore jedan potpuno drugačiji svijet za mališane.

Svijet bez televizora, računara i tableta, a u kome oni iskazuju svoju kreativnost, crtajući, pjevajući i baveći se interesantnim i korisnim stvarima. Tako je nastala njihova Kreativna avantura.Za sada su zadovoljne kako sve funkcioniše, a dokaz sa su na dobrom putu je i veliki broj djece koji dolaze.

I članovi ovog kreativnog tima su zadovoljni. Raduju se svakom času i nečemu novom što će raditi.

Kreativna avantura je počela skoro sa radom, a svi koji žele da svoje mališane usmjere u ovom smjeru i da korisno provode slobodno vrijeme još uvijek se mogu prijaviti.

(BN) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nikola neznanovic.

20.10.2017 15:44

Svaka cast nekase djeca uce na mladima svjet ostaje na starima zemlja.

ODGOVORITE