Navijači izazvali masovnu tuču

Tri lica su povrijeđena i oštećena su dva autobusa gradskog saobraćaja u masovnoj tuči na jednoj autobuskoj stanici u Skoplju, koju su izazvali navijači nakon fudbalske utakmice.  Povrijeđena lica prebačena su u skopski Urgentni centar.

Region 20.10.2017 | 09:21
Navijači izazvali masovnu tuču
Privedeno je lice čiji su inicijali R.B. i preduzimaju se mjere na potpunom rasvjetljavanju slučaja i identifikovanju nasilnika, saopšteno je iz makedonskog MUP-a.

MUP je saopštio da je sinoć na stanici Bit Pazar u autobusu gradskog saobraćaja broj 50 više lica narušavalo red i mir, kao i da su napadnuti putnici.

"Na gornjem spratu autobusa izbila je tuča, a potom je jedan od učesnika u tuči preuzeo volan od vozača i izazvao saobraćajnu nezgodu, odnosno udario u drugi privatni autobus", saopšteno je i MUP-a.

U saopštenju se dodaje da je tuča nastavljena na autobuskoj stanici nakon što su se vrata otvorila, ali da su se učesnici razbježali na sve strane po dolasku policije.

Fudbalsku utakmicu između "Vardara" i "Real Sosiedada" domaćini su izgubili rezultatom 0:6. Utakmica je igrana u okviru Lige Evrope.

(Agencije) 

Komentari / 0

Ostavite komentar