Inter se dogovorio s Vidalom!

Nerazurima ostaje druga polovina posla. . .

Fudbal 25.10.2017 | 20:00
Inter se dogovorio s Vidalom!
Celo prethodno leto je Inter pokušavao da dovede Artura Vidala, ali je Karlo Anćelotibio jasan u stavu da Čileanac nije na prodaju. Inter je na kraju doveo Borhu Valera iMatijasa Vesina kao pojačanja u veznom redu, a Vidal je ostao u Minhenu.

Međutim, stvari su se od tada promenile. Anćeloti više nije u Bajernu, Vidalova pozicija više nije sigurna kod Hajnkesa, a s obzirom na pad forme, malo je atraktivnijih destinacija od Intera na kojima bi mogao da završi. Čelsi koji se pominjao letos, više nije aktuelan i zato je Čileanac prinuđen da prihvati najbolju opciju koja mu se nudi.

A to je trenutno Inter!

Italijanski mediji javljaju danas da je Inter uspeo da postigne usmeni dogovor saVidalom za transfer u zimskom prelaznom roku. Iako je Čielanac letos odbijao Nerazure uz obrazloženje da u Italiji može da igra samo za Juventus, izgleda da je razum nadvaladao emocije. Niti je povratak u Juve moguć, niti Vidal ima luksuz da odbija ponude kao što je Interova.

Mešutim, Nerazurima ostaje da se dogovore i sa Bajernom oko obeštećenja. Bavarci neće biti lak pregovarač i pokušaće da izvuče makar deo uloženih sresstava s obzirom da je Vidala pre dve i po godine platio Juventusu čak 37.000.000 evra. Vidal sada ima 30 godina, nije u nekadašnjoj formi i vrednost mu je prepolovljena. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar