Loran Blan preuzima Amerikance?!

Legendarni Francuz je prvi favorit za upražnjenu klupu Jenkija.

Fudbal 22.10.2017 | 12:00
Loran Blan preuzima Amerikance?!
Legendarni francuski fudbaler Loran Blan glavni je kandidat za novog selektora reprezentacije SAD. Ovajač svetskog prvenstva Galskim petlovima, bivši trener Bordoa, PSŽ-a i nacionalnog tima bez posla je od prošlog leta kada je napustio Parižane.

Čelnici Fudbalske federacije SAD traže zamenu za dosadašnjeg selektora Brusa Arenukoji je otpušten nakon što su Jenkiji ostali bez plasmana na Svetsko prvenstvo nakon debakla u kvalifikacijama prošle nedelje.

Iskusni 51-godišnji stručnjak već je odbio nekoliko ponuda od strane klubova iz američke MLS lige tokom leta, kao i zvanične pozive turskih klubova Fenerbahčea i Antalije. Dobro obavešteni Frans Fudbal tvrdi da je još od septembra Blan velika želja Amerikanaca za čiji dolazak nema prepreka sad a kada je Arena otišao.

Trenutno se o seniorskoj reprezentaciji SAD brine Tab Ramos selektor reprezentacije do 20 godina, a pored Blana želje čelnika FS SAD su trener Kanzas Sitija Piter Vermers i šef stručnog štaba Atlante Junajted Herardo Tata Martino. 

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar