Miha u Torinu na duže staze!

Uprava italijanskog kluba namerava da produži ugovor srpskom treneru.  Srpski stručnjak trenutno je četvrti najplaćeniji trener Serije A, a sada ga očekuje i povišica. . .

Fudbal 11.10.2017 | 21:00
Miha u Torinu na duže staze!
Siniša Mihajlović obavlja dobar posao u Torinu, zbog čega je uprava italijanskog kluba odlučila da mu ponudi produženje ugovora.

Predsednik Torina Urbano Kairo, kako prenosi "Tutosport", već je doneo odluku da Mihajloviću ponudi novi, finansijski jači ugovor, a razgovori oko toga biće održani u narednih nekoliko nedelja.

Srpski trener stigao je u Torino u junu 2016. i potpisao ugovor na dve godine, a klub iz Pokrajine Pijemont planira da mu ponudi produženje saradnje na još najmanje jednu sezonu, odnosno do leta 2019. godine.

Mihajlović, koji je tokom trenerske karijere vodio i Kataniju, Bolonju, Fiorentinu, Sampdoriju i Milan, trenutno u Torinu zarađuje oko 1,5 milion evra godišnje.

Torino u Seriji A ove sezone posle sedam odigranih kola zauzima šesto mesto sa 12 osvojenih bodova, 12 manje od vodećeg Napolija.

Posle dobrog starta nove sezone u Italiji, srpski stručnjak Siniša Mihajlović dobiće ponudu za nastavak saradnje! Kako javlja Tutosport u Torinu su zadovoljni kako Mihajlović radi i planiraju da mu produže ugovor. 

Bivši selektor Srbije i trener Milana trenutno zarađuje 1.500.000 evra po sezoni, što ga čini četvrtim najplaćenijim strategom Serije A, posle Maksa Alegrija (7.000.000), Lučana Spaletija (4.000.000) i Vinčenca Montele (3.000.000). Očekuje se da će Miha od prvog čoveka Bikova Urbana Kaira dobiti poboljšanu ponudu za paraf na novi ugovor do 2019. godine.

Torino je prošle sezone završio na devetom mestu, dok je trenutno šesti u Kalču sa tri pobede, isto toliko remija i jednim porazom. Bikovima je ove sezone cilj izlazak u Evropu i u klubu veruju da je Siniša Mihajlović pravi čovek za takav poduhvat. 

Tutosport navodi da će pregovori početi tokom naredne nedelje...  

foto: Action Images

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar