Zbog Partizana biciklom u Albaniju!

Kraljevčanin Dragan Šibalić (39) danas je iz centra Kraljeva krenuo biciklom za Albaniju kako bi 19. oktobra u Elbasanu bodrio fudbalere crno-belih protiv Skenderbega u 3. kolu Lige Evrope.

Fudbal 10.10.2017 | 22:00
Zbog Partizana biciklom u Albaniju!
Dragan Šibalić, koji je poznat po svojim biciklističkim avanturama po svetu, ima novu - na dvotočkašu do Albanije zbog Partizana!

Ovaj veliki navijač crno-belih će zbog svoje velike ljubavi preću 1.600 kilometara u oba pravca, a to je za njega lakši trening. On je pre dve godine vozio od Srbije do Japana, prešavši čak 14.000 kilometara!

"Najpre idem do Boljevca gde sutra moji crno-beli igraju kup meč protiv Rtnja, a zatim trasom preko Niša do Surdulice, da za vikend odgledam i prvenstveni duel protiv Radnika. Put nastavljam preko Kumanova, Skoplja i Ohrida sve do Elbasana", rekao je Šibalić za infokvpress. 

Na svojoj Facebook stranici je napisao da mu nije trebalo mnogo da donese ovakvu odluku - samo pet minuta.

Svoju ljubav prema Partizanu ovaj Kraljevčanin na delu je dokazao više puta, naročito 2014. kada se biciklom uputio za Moskvu, Krasnodar i Istanbul da pruži podršku košarkašima crno-belih na tadašnjim evroligaškim gostovanjima.

"Nadam se da ću četi Miroslava Đukića doneti sreću u Albaniji. Ozbiljno razmišljam da se po povratku uputim i za Kijev na meč protiv Dinama", kaže biciklista i veliki navijač Partizana.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar