Sindikalac dao ostavku u bolnici

Bura oko odlaska više ljekara iz bolnice u Zvorniku se još ne smiruje. Zbog dešavanja u toj zdravstvenoj ustanovi predsjednik sindikalne organizacije  Zoran Milutinović je podnio neopozivu ostavku, predupredivši tako smjenu koju je inicirao, kako tvrdi, lično direktor bolnice, javio je dopisnik BN televizije.

Republika Srpska 04.10.2017 | 18:27
Sindikalac dao ostavku u bolnici
Sada već bivši predsjednik sindikalne orgnaizacije zvorničke bolnice Zoran Milutinović tvrdi da je direktor ove ustanove tražio od članova sindikalnog odbora da potpišu zahjev za njegovu smjenu i da su neki od njih to uradili pod pritiskom.

U izjavi BN televiziji kaže da je zbog toga  neopozivu ostavku

To je bio razlog pa je danas u bolnici u Zvorniku boravio predsjednik sindikata zdravstva i socijalne zaštite Milenko Granulić.

Milutinoviću su neke kolege zamjerile što je od ljekara koji su napustili bolnicu i za veće plate otišli u Miliće, pravio žrtve, postavši sam žrtva na kraju jer mu se ,kako kaže, sprema i raspored na novo, niže plaćeno radno mjesto.

Do izbora novog predsjendika sindikata,Granulić  će imenovati povjerenika koji će raspisati izbore za novo sindikalno rukovodstvo ove ustanove.



(BN televizija) 

 

 

 

 

 

Komentari / 16

Ostavite komentar
Name

dr lazar prodanovići

04.10.2017 17:35

Bolnica to sam ja, neka idu svi sve cemo ja i moj sin kome sam kupio diplomicu liječiti.

ODGOVORITE
Name

kletva

05.10.2017 03:28

Sta ste uradili ovo je tek pocetak kazne

Name

Dado Vranješ

07.10.2017 18:32

Drljević se obogatio na račun bolnice, znam kako, ne znam koliko. Loš čovjek. Što se tiče Prodanovića, ako se obogatio, obogatio se od politike. Sin mu je jedan vanredno pametan i vrijedan momak.

Name

dr

04.10.2017 17:54

Valjda vam je jasno da je najvece zlo u toj bolnici Lazar Prodanovic.Maksimalno je iskoristio sve benefite ovog drustva upotrebljavajuci i zloupotrebljavajuci ljekarski poziv, enormno se obogatio i dalje nastavlja da neljudskim postupcima sebi i druzini obezbjedjuje pozicije i povlastice.

ODGOVORITE
Name

Sestra

04.10.2017 21:31

Napokon lijepe vijesti,da se ova sirovina i neurotičar skloni sa ovog mjesta.On je sramota zdravstvenih radnika.Ko ga lično poznaje,zna o čemu pričam.

ODGOVORITE
Name

ZLATKO

05.10.2017 08:49

Pozdrav Drljevicu direktore.

Name

goca

05.10.2017 10:54

Glupaco, sta ti znas, medicinsku skolu si zavrsila u osnovnoj skoli

Name

goca

05.10.2017 10:42

Nek vas je sramota sitni placenici

ODGOVORITE
Name

drljaš drljaš pa nadrljaš

05.10.2017 10:47

lazar prodanovic zlo, a direktor bolnice direktni potomak ustase sekule drljevica i ratni dezerter nije kriv za katastrofalno stanje u zvornickoj bolnici gdje je mdicina svedena na nivo africkog plemena. kada su lazar prodanovic i dr novakovic i dr vidovic spasavali ovaj jadni narod vase glavesine su ladile jaja preko drine. istina je i to svako zna (a najvise pacijenti) da je odlaskom ove dvojice hirurga i odlaskom lazara prodanovica u politiku najvise izgubila bolnica, ali to je i dalje nista koliko je bolnica izgubila u vrijeme direktorovanja ove moralne i svake druge nakaze i njegovih dupeuvlakaca.

ODGOVORITE
Name

rada

05.10.2017 10:51

Drljevic, Komljenovic, su zlo oce bolnice oni ce u tu bolnicu zakucati poslednji ekser.To vec odavno nije bolnica vec mrtvacnica, dok je dr Prodanovic bio Direktor bili smo u mnogo boljem polozaju!Radnici bi bili srecni da hoce da se vrati nadamo se da ce to i uciniti.

ODGOVORITE
Name

sanja

05.10.2017 11:06

Prodanovici. Najposteniji, I najstrucniji. Dr u Zvorniku, to mogu pisati samo zlobnici,oni koji I'm zavide

ODGOVORITE
Name

Re: sanja

05.10.2017 17:05

Ako do sada nisi upoznala postenije i strucnije onda si u dobrom problemu kojeg trebas lijeciti.

Name

Profiterole

05.10.2017 11:44

Preporucujem direktoru zvornicke bolnice da izvadi svoju crnogorsku guzicu sa cetvrtog sprata i obidje odjeljenja po bolnici pa ce videti da osoblje nema osnovnihbsredstava za rad, umjesto tecnim sapunom ruke se peru deterdjentom za sudje a o lijekovima da ne pricamo. Sve sto je direktor za sedam godina uradio je da je promijenja stolarija, da li je uvedena ijedna nova dijagbosticka procedura..a da ne zaboravim napravljena je kapela pored bolnice a pi tom je crkva daleeko pet minuta hoda. E sada sa ovim sto je ostalo da radi u bolnici (cast izuecima) svi skupa mozemomda se pokupimo u tu kapelu i da se pomolimo Bogu za zdravlje.

ODGOVORITE
Name

Jasna

05.10.2017 13:21

Za nepoverovati je sta se zbiva. Kada mi je kuma ispricala sta je dozivela na svom radnom mestu, kakve ucene i pretnje, nakon tolikih godina radnog staza, kakav pritisak i ponizenje necije licnosti, bukvalno prisiljavanje da potpises sto ne zelis, znaci ja nemam reci! Ljudi gde mi zivimo???

ODGOVORITE
Name

Ne brinite

06.10.2017 12:10

Ovi što su otišli za Miliće prije će odozgo nego gore,kad vide sa kakvim g..vnima imaju posla.Do vas je hoćete li ih primiti nazad.Samo podsjećanja radi Dukić sve što je u životu radio pokrao je i upropastijo,eto još ta tona rude izdržava svu tu ološ,a i nju su zakopali drugi davne 1959.god,

ODGOVORITE
Name

dzukela

11.10.2017 11:12

Zamislite tog direktora koji primi radnika da bi šetao dzukelu nazovi dr Komljenovića.

ODGOVORITE