Avganistanac ubio mladića iz Srbije

U Bečkom okrugu Otakring u tuči sa grupom Avganistanaca i Čečena smrtno je stradao dvadesetjednogodišnji državljanin Srbije, a teško ranjen godinu dana stariji mladić iz Bugarske.

Svijet 02.10.2017 | 13:25
Avganistanac ubio mladića iz Srbije
Šest osoba je učestvovalo u tuči koja se dogodila tokom noći između subote i nedjelje, a jedan iz četvoročlane grupe Avganistanaca i Čečena, nožem je izbo Bugrina i Srbina, koji je zadobio povrede od kojih je preminuo u bolnici.

Njegov prijatelj, Bugarin, takođe je sa teškim povredama prebačen u bolnicu, a policija je uhapsila četiri osobe koje su osumnjičene da su počinile ovaj zločin.

Srbin i Bugarin potukli su se sa četvoricom Avganistanaca i Čečena na trotoaru oko stanice podzemne željeznice linije U6, a kako je saopštio portparol policije Harald Seres, uzrok svađe još nije poznat.

Nakon što su izboli Srbina i Bugarina četvoročlana grupa pobjegla je, ali je policija brzom intervencijom uspjela da im uđe u trag.

Avganistanac koji je izbo mladiće pronađen je obliven krvlju svojih žrtava.

Izvor: Agencije

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Selo

02.10.2017 13:52

jos bi trebali takvi i kod nas da dodju i onda je oprosti boze !!!

ODGOVORITE
Name

Re Selo,

02.10.2017 14:28

konje cuti, sta je ako tebe to doleti.

Name

Virus

02.10.2017 19:05

Muslimanska posla.

Name

xx

02.10.2017 19:15

Poznavao sam neke. Samo karantin. Gospodo oni ne razumiju osnovna pravila života, ljudskih normi i dostojanstva. Imadoh prlliku imati devojku strankinju koja je zivela u svojoj zemlji. Neka budala iz avganistana uvrtela sebi da je prilika za njega gde je sa strancem i nikako ga odbiti civilizovano. Na sreću brat joj je radio bezbjednosnosti te su ga doveli u red.

Name

Koki

02.10.2017 17:22

Droga je uvjek opasan posao, Ceceni drze Austriju.

ODGOVORITE