Marsej: Pušten 2 dana prije napada

Osumnjičeni za napad u Marseju, prilikom čega su ubijene dvije osobe, bio je uhapšen, a potom oslobođen, dva dana prije napada, saopštio je izvor blizak policiji.

Svijet 02.10.2017 | 10:59
Marsej: Pušten 2 dana prije napada
Izvor navodi da je osumnjičeni, poznat pod osam različitih imena, zaustavljen u gradu Lionu u Francuskoj zbog osnovanje sumnje da je počinio krivično djelo krađa, a potom pušten zbog nedostatka dokaza.

Identitet osumnjičenog i dalje nije u potpunosti jasan, dodaje izvor, prenosi Rojters.

"Ubica je imao osam različitih identiteta. Svaki put kada bi bio zaustavljen, on bi dao druge isprave. Zbog toga je toliko teško. U jednom momentu, rekao bi da je rođen u Francuskoj, u drugom da je rođen u Alžiru", navodi Rojters.

Osumnjičenog je ubio vojnik nakon što je nožem usmrtio dvije žene na glavnoj željezničkoj stanici u Marselu. Zvaničnici su napad opisali kao "teroristički čin", a nedugo potom je teroristička grupa, tzv. Islamska država, preuzela odgovornost za napad.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

popara

02.10.2017 09:23

U septembru je u Siriji ubijeno 3100 ljudi pri napadima Asadovih,ruskih i snaga koalicije.Sedamdeset posto su bili civili.Ni jednu rijec osude niko nije izgovorio.

ODGOVORITE
Name

BL komunista

02.10.2017 09:49

Ma ne Ruske bombe ubijaju samo vojsku, 1948 Njet.