Posljednja Tipsina operacija!

Srpski teniser ipak morao pod nož zbog problema sa tetivama na obe zadnje lože, povratak na teren u 2018. godini.

Tenis 30.09.2017 | 21:30
Posljednja Tipsina operacija!
Nekada Top 10 teniser, a danas rekonvalescent. I to ponovo. Janko Tipsarević je podvrgnut operaciji tetiva zadnje lože u Finskoj zbog čega će pauzirati četiri meseca.

"Jedini način na koji bih ikada ponovo mogao da igram ovaj naš lepi sport je bio da budem podvrgnut hiruškoj intervenciji na obe tetive zadnje lože koje su mi zadavale mnogo neprilika poslednja četiri meseca. Operacija koju su izvršili dr Orava i dr Lempainen je bila uspešna i očekuje se da se vratim na teren u prva tri meseca 2018. Pošto su mi operisane obe noge sledećih nedelja mi sledi pakao, ali imam porodicu i prijatelje da mi pomognu.",napisao je Tipsa na svom Instagram profilu.

Na kraju je dodao i jednu veoma indikativnu misao "Ovo će mi biti poslednja operacija kao profesionalnog tenisera"., što upozorava da je Beograđanin dao belom sportu, tačnije svom telu poslednju šansu. Zaista hrabro od 33-godišnjeg tenisera jer je mogao mirne glave da okači reket o klin i da kaže -uspeo sam! Bio je osmi na svetu, bio je svetski prvak sa Dejvis kup reprezentacijom, osvajao je trofeje, igrao sa najvećima, zasnovao porodicu, zaradio za dva života...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar