Silva je slavio rođendan, ali jednog igrača nije bilo!

Tijago Silva, fudbaler Pari Sen Žermena, proslavio je 33. rođendan, a slika koju je objavio na Instagramu posle rođendanske žurke izavala je reakciju navijača.

Fudbal 27.09.2017 | 16:00
Silva je slavio rođendan, ali jednog igrača nije bilo!
Većina komentara na objavljenu fotografiju zapravo je bilo pitanje - "Gde vam je Kavani?".

Na rođendansko slavlje Silve došli su Brazilci Nejmar, Dani Alves, Lukas Moura, Markinjos, bili su tu i Anhel di Marija, Marko Verati, Kilijan Mbape... Ali ne i Urugvajac Edinson Kavani.

Dok su igrači slavili, Kavani je gotovo u isto vreme objavio fotografiju na kojoj je u prirodi okružen konjima. Te objave su "podgrejale" priču da se Urugvajac odvojio od ostatka ekipe.

Loša atmosfera u PSŽ-u počela je na utakmici sa Lionom kada je Deni Alves sprečio Kavanija da izvede slobodan udarac, prepustivši loptu Nejmaru, a potom Kavani nije dozvolio Nejmaru da izvede kazneni udarac.

Španski list "El Pais" objavio je potom informaciju da je Kavaniju ponuđeno milion evra da prepusti Nejmaru izvođenje kaznenih udaraca, ali da je on tu ponudu navodno odbio. Sledeća vest u francuskim medijima bila je da će Edinson veoma brzo, možda već u januaru, da napusti Pariz i preseli se u Premijer ligu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar