Trener Dinama poslije napada: Pucajte, slobodno!

"Moj privatni život je apsolutno čist kao suza", rekao je Mario Cvitanović, kojeg su dvojica maskiranih muškaraca pretukla palicama.

Fudbal 22.09.2017 | 22:00
Trener Dinama poslije napada: Pucajte, slobodno!
Trener fudbalskog kluba Dinamo iz Zagreba Mario Cvitanović rekao je u četvrtak, dva dana nakon što su ga dvojica maksiranih muškaraca pretukla ispred ulaza u stan, da je njegov privatni život "čist kao suza" i da samo želi da se bavi svojim poslom.

"Moj privatni život je apsolutno čist kao suza, tu nema ni jedne tamne tačke, odnos s igračima je odličan", rekao je Cvitanović na konferenciji za novinare koja je bila posvećena sinoćnjem fizičkom napadu na njega.

On je naglasio da želi da Dinamo igra dobro, da bude prvak i nekoliko puta ponovio da živi za fudbal, da samo želi da bude trener i da se bavi svojim poslom.

"To mi niko ne može oduzeti... A, ako neko želi, neka slobodno puca u mene. Više neću reći ni reči o ovom slučaju", rekao je Cvitanović.

Član Dinamove uprave zadužen za bezbednost Krešimir Antolić rekao je da je zagrebačka policijska uprava najbolja u zemlji i da ukoliko želi ovaj slučaj može vrlo brzo da reši.

"Činjenica je da su dva idiota zamaskirana podmuklo i kukavički iz zasede napali Marija Cvitanovića i o tome više ne želim ništa reći, a policija taj slučaj može lako da reši", rekao je Antolić, koji je radio u zagrebačkoj policiji.

Ministar unutrašnjih poslova Hrvatske Davor Božinović izjavio je ranije danas da policija intenzivno radi na rešavanju slučaja fizičkog napada na trenera fudbalskog kluba Dinamo.

Cvitanovića su u Zagrebu, na ulazu u stan, palicama napala dvojica maskiranih napadača i tom prilikom ga povredila.

Izvor: mondo.rs/Beta

Komentari / 0

Ostavite komentar