Masovna tuča ispred TV Pink

Napadnute novinarke Pinka na protestu Dveri. Gordana Uzelac prebačena u Urgentni centar posle udarca u glavu.

Srbija 16.09.2017 | 21:55
Masovna tuča ispred TV Pink
Kako javlja televizija Pink, novinarke Gordana Uzelac i Mara Dragović brutalno su napale pristalice pokreta "Dveri".

Tokom protesta Dveri ispred zgrade TV Pink u Ulici Neznanog junaka došlo je do nasilja, u kojoj su povređene dve novinarke.

"Kolega i ja smo stajali ispred vrata, moglo se naslutiti da sve ide u tom pravcu u jednom trenutku smo videli da Goca leži sklupčana na pločniku i uneli su je u zgradu, mi smo se pomerili ka ogradi, jak udarac sam osetila u glavu", istakla je Mara Dragović.

Pored nje, napadnuta je i Gordana Uzelac koja je, jasno se to vidi i na snimku kamere sa zgrade televizije Pink dobila udarac u glavu.

Zbog povreda zadobijenih tokom sukoba, ekipe Hitne pomoći u Urgentni centar prevezle su novinarku i još jednog od učesnika protesta.



Pokret Dveri, Zdrava Srbija i sindikat "Sloga" od 14 časova protestuju ispred zgrade Televizije Pink u Beogradu.

Glavni i odgovorni urednik TV Pink Goran Gmitrić rekao je da TV pink traži hitno privođenje počinilaca.

"Ne verujem u slučajnosti, Goca je nokautirana u hitnoj je, a Mara čeka da ode odavde, u potiljak je dobila pesnicu, ja očekujem da li će reagovati novinarska udruženja, ovo je divljački i brutalni čin da su novinare na zadatku napali", naglasio je Gmitrić, dodajući da je ovo užasan događaj.

Redakcija Telegrafa osuđuje napade na kolege sa televizije Pink.

Povodom ovog slučaja oglasio se i Nebojša Stefanović.

"Uhapšen je V. D. iz Lučana zbog napada na novinarke. Skandalazno je što se tuku neistomišljenici, to je čist fašizam. Užasno je ovo što se dogodilo, mogu samo da zamislim da se tu nije zateklo obezbeđenje šta bi se dogodilo.

Dveri i Stamatović kreiraju atmosferu mržnje prema Vučiću, ne samo prema njemu, već prema svim neistomišljenicima. Strašno je da neko udari ženu, da ih nisu sprečili oni su bili u stanju da ih obore na pod i išutiraju", zaključio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

Zool

16.09.2017 14:53

Ovaj u svakoj izjavi mora da se uvlači Vucicu.

ODGOVORITE
Name

Realan

16.09.2017 18:38

Nacionalizam prikriven patritizmom jeste kriminal

ODGOVORITE
Name

Lio

16.09.2017 18:40

Sta udarate Zene , jeste heroji alal vam vjera . Trazite sebi posla ljencuge..

ODGOVORITE
Name

mikaca

16.09.2017 19:39

Novinar ili novinarka ista govna postujem iskrene,ali danasnji sami sebi navlace probleme sa svojim lazima i mitom lazni objava:

Name

99% Stanovnistva

17.09.2017 08:29

Dobro su i prošli, nadao sam se najmanje da će upasti u prostorije i da će jednom za sva vremena tu nazovi televiziju da ugase i da se ta g.....a stave ili vrate na svoje mjesto. I još uz sve to biti ciničan i drzak pa ljudima bacati banane i namjerno izazivati sukob je za svaku osudu a ne osuđivati one koji su se tome usprotivili. Vjerujem da ljudi koji su se zadesili tamo da i nemaju drugog izbora no da idu i protestuju protiv rezima i rezimskih ulizica koji su direktni uzročnici njihove teške situacije.

ODGOVORITE
Name

MISLIS

17.09.2017 11:32

NA 1,5POSTO STANOVNISTVA.

Name

ORGANIZACIJA

17.09.2017 09:39

Da se zna ,Stamatovic i Obradovic peru crnogorskoj mafiji pare preko izgradnje na zlatiboru pare potrosene donatori ucutali nema para mora se skupiti na neki naci a koji evo vam vase opozicije *mafija ne oprasta*a Zlatibor lici na HONG KONG nemozes prici zgradama ,,tu lezi huka ova dva lopova,,

ODGOVORITE
Name

re

17.09.2017 09:51

Bolje bi vam bilo da objavite sarenu laz koju je Srbija dobila iz Brisela. Covjek se onoliko trudijo da danas organizuje gej paradu......!!

ODGOVORITE
Name

RAZLIKA

17.09.2017 11:23

IZMEDJU TEBE I NJIH NEMA