Lester zakasnio 14 SEKUNDI!

Lester zakasnio 14 sekundi, Silva ne može da igra! Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) odbila je zahtev Lestera da registruje veznog fudbalera Adrijena Silvu.  Engleski klub je angažovao Portugalca Adrijena Silvu, ali će na transfer u Lester morati da sačeka do januara. . .  Najveća glupost prelaznog roka - Lester zbog 14 sekundi ne može da registruje igrača plaćenog 24. 000. 000?! A za sve su krivi Dani Drinkvoter i spori Čelsi. . . !

Fudbal 07.09.2017 | 09:00
Lester zakasnio 14 SEKUNDI!
Engleski klub je poslao prijavu 14 sekundi po završetku letnjeg prelaznog roka.

Lester je doveo Silvu iz lisabonskog Sportinga za 22 miliona funti, a konačan dogovor postignut je uoči završetka prelaznog roka 31. avgusta.

Posao oko njegovog registrovanja nije završen na vreme, pa će Silva tek u januaru moći da igra za Lester. Lester će se najverovatnije žaliti na tu odluku.

"Zajedno sa Adrijenom i Sportingom pokušavamo da rešimo pitanja vezana za registrovanje igrača i razmatramo sve opcije kako bismo pronašli rešenje", naveo je portparol Lestera, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Lester će platiti transfer i isplaćivati platu 28-godišnjem Silvi. Silva je prošao Sportingovu školu fudbala, a igrao je na pozajmici u Makabiju iz Haife i Akademiki.

Za reprezentaciju Portugala odigrao je 20 utakmica i učestvovao u osvajanju Evropskog prvenstva prošlog leta.

Lesterova kupovina veziste Adrijena Silve iz lisabonskog Sportinga, podsetila je na onu čuvenu epozidu golmana Davida de Hee, Real Madrida i Mančester junajteda. Hoće, neće, hoće, neće, ističe vreme... Vreme je isteklo...

"Lisice" su poslednjeg dana prelaznog roka (31. avgust) prodale Danija Drinkvotera u Čelsi (38 miliona evra), a kupile su Silvu (24 miliona evra). Međutim, FIFA je odbila da potvrdi transfer Portugalca, jer je Lester zakasnio, verovali ili ne, 14 SEKUNDI, objavili su britanski mediji.

Pravni tim Lestera sada priprema žalbu na ovo rešenje, ali teško da će uspeti nešto da promeni, pa će na Silvu, kako stvari stoje, morati da sačeka do januara.

Silva je prethodno otišao iz kampa reprezentacije Portugala kako bi "završio" ovaj transfer, ali Lester i fudbaler su izgubili trku sa vremenom...

Izvor: mondo.rs

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar