Gudelj: Irska nam je ostala dužna iz prvog meča!

Srpski fudbaler Nemanja Gudelj istakao je pred put u Dablin da naši reprezentativci znaju kako će igrati selekcija Irske.

Fudbal 04.09.2017 | 18:00
Gudelj: Irska nam je ostala dužna iz prvog meča!
'Orlovi' su otputovali u Dablin gde će u utorak od 20.45 igrati možda i odlučujući duel u kvalifikacijama za Mundijal.

"Ako dobijemo u Dablinu, mislim da smo 90% obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo. Neće biti lako, znamo kako oni žele da igraju, ali idemo na pobedu. Atmosfera je odlična. Dobili smo Moldaviju 3:0, odigrali dobro, profesionalno i pametno. Idemo u Irsku, imamo veliku šansu da se plasiramo i to se nije dogodilo dugo vremena", rekao je Gudelj.

Svi u srpskom timu svesni su koliko će biti teško, posebno što je prvi duel na stadionu 'Rajko Mitić' završen nerešenim rezultatom (2:2).

"Možda nam i jesu ostali dužnici, ali svaka ekipa želi da ode na Svetsko prvenstvo. Irci znaju da im je ovo možda i poslednja prilika jer ako izgube, teško će biti prvi u grupi. Imaju svoj cilj i jasno je da hoće da dobiju ovu utakmicu", dodao je.

On je istakao da su svi igrači spremni na ono što će protivnik pokušati da uradi na terenu.

"Njihov imperativ može da bude olakšanje za nas. Znamo kako će igrati, očekujemo da nas pritisnu visoko, ali ako u prvih 10 minuta izađemo fudbalski, imaćemo prostora barem da damo gol", zaključio je Gudelj.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar