Zagreb: Policija ispituje protest

Policija utvrđuje sve okolnosti javnog protesta, na kojem je učestvovalo oko 20-tak osoba danas u podnevnim satima u Zagrebu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske, prenosi Anadolija.

Region 02.09.2017 | 18:43
Zagreb: Policija ispituje protest
Dvadesetak članova Autohtone - Hrvatske stranke prava (A-HSP) spalili su u protestnom okupljanju nedjeljnik srpske nacionalne manjine "Novosti“ ispred sjedišta Srpskog narodnog vijeća (SNV) zahtijevajući da se ne uklanja ploča u Jasenovcu sa pozdravom „Za dom spremni“.

Naime, članovi A-HSP-a predvođeni stranačkim predsjednikom Draženom Kelemincem organiizovali su okupljanje pod nazivom "Zaustavili smo vas 1991., zaustavićemo vas opet!“ u Gajevoj ulici na broju 7, ispred sjedišta SNV-a kojem je na čelu Milorad Pupovac.

Uz hrvatske zastave i crne majice HOS-a na kojima je ispisan pozdrav "Za dom spremni“, okupljeni pravaši su nekoliko puta uzvikivali "Spremni“ nakon povika Dražena Keleminca "Za domovinu“, a sve pod nadzorom interventne policije.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

poklopite se ušima

02.09.2017 17:12

Slogan treba da glasi ,NAPALI SMO VAS 1991 - NAPAŠĆEMO VAS OPET, Mržnja je pojela svakoga pa će i ovakve budale,čega se pametan stidi budala se ponosi.

ODGOVORITE
Name

Mario

02.09.2017 17:12

Isti su ko mala djeca u beogradu pali Vojislav Šešelj Hrvatsku zastavu ovi pale novine a onda priča ovaj ovo onaj ono to je jako važno da čitav svjet gleda budale jedne i druge nek svako u svojoj državi radi šta god hoće a u naj krajnem šešelj je moro da kupi zastavu da je zapali znaći hrvati opet zaradili a tako i ovi ove novine

ODGOVORITE
Name

Čvorović

02.09.2017 17:45

Jadni ovi hrvati, ubi ih mržnja. Opsesija.

ODGOVORITE
Name

Ss

02.09.2017 18:44

A ovi nasi su cim se prva prilika ukazala da odu na ljetovanje u NDH zaboravili kakvi su to krvoloci. Samo vi i dalje nastavite da novac trosite kod ovakvih i kupujte njihove proizvode, jedite njihov prsut, pijte njihovo mlijeko i kiselu vodu.

ODGOVORITE