Skenderbeg - Simbol Albanije: Prolazimo grupu!

Skenderbeg je plasmanom u Ligu Evrope postao simbol svih Albanaca, navode albanski mediji. Predsednik kluba veruje u uspeh, a u Beograd dolaze samo da igraju fudbal.

Fudbal 25.08.2017 | 23:00
Skenderbeg - Simbol Albanije: Prolazimo grupu!
Predsednik albanskog fudbalskog kluba Skenderbeg iz Korče, Ardijan Takaj, ocenio je da će, bez obzira na protivnike u Grupi B u Ligi Evropa, njegova ekipa uspeti da se plasira u nokaut fazu tog takmičenja.

Kako su preneli albanski mediji, Takaj je rekao da je žreb bio povoljan za njegovu ekipu, iako će igrati u grupi sa Partizanom, Dinamom iz Kijeva i švajcarskim Jang Bojsom.

"Očekivali smo veće ekipe, ali je nam je žreb bio naklonjen i možemo dalje. Naš cilj je da prođemo, pošto smatramo da je moguće da eliminišemo te ekipe. Mi smo ostvarili naš cilj. Ekipe u grupi nisu tako jake kao one koje smo eliminisali (u kvalifikacijama)", rekao je Takaj.

On je istakao da će posebnu pažnju izazvati susret sa beogradskim Partizanom i da nezavisno od svega što se dogodilo tokom utakmica između reprezentacija Albanije i Srbije, njegova ekipa u Beograd putuje samo da igra fudbal.

"Ići ćemo svuda, pa i u Beograd da igramo fudbal, iako su poznate teškoće u takmičenjima sa srpskim ekipama", rekao je on.

Albanski mediji ocenjuju da je ekipa Skenderbega postala simbol svih Albanaca.

"Albanci su žedni evropskih (fudbalskih) večeri, veliki su navijači. To se videlo i u podršci nacionalnom timu", naveo je Takaj.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar