Detalji svadbe Nataše i Luke

Nataša i Luka ne planiraju da prave veliko veselje, već će među porodicom i najbližim prijateljima izgovoriti sudbonosno "da".

Zabava 25.08.2017 | 11:42
Detalji svadbe Nataše i Luke
Iako je govorila da više neće oblačiti vjenčanicu i da vjeruje u ljubav bez papira, kako "Blic" saznaje, Nataša Bekvalac krajem septembra udaće se za IT stručnjaka Luku Lazukića, s kojim čeka dijete.

''Nataša i Luka su ludi od ljubavi i žele što prije da sklope brak. Dijete koje će se roditi neće živjeti u vanbračnoj zajednici, i to je ono što ih oboje raduje'', kaže izvor blizak paru.

Otkako je upoznala Luku, Nataša je maštala o zajednici sa njim. Samo dva mjeseca otkako su uplovili u romansu počeli su da žive zajedno, potom je pjevačica zatrudnila, a sada uveliko spremaju svadbu.



''Nataša ne želi da pravi cirkus od venčanja, te će sudbonosno "da" izgovoriti u najužem krugu prijatelja i porodicom. Odavno u porodici Bekvalac smatraju da velike svadbe ne znače i dugotrajan brak, a na sličan način se i Natašina sestra Kristina udala po drugi put za supruga Iva. Nataša je sigurna da je Luka onaj pravi i bez razmišljanja će mu reći "da", kaže dalje izvor.

Iako je u drugom stanju, ne predstavlja joj problem da nastupa, a ni da pravi ubrzane planove za vjenčanje. Nataša i Luka trenutno biraju mjesto na kom će se vjenčati.

''Nataša se zvanično razvela od Ljube Jovanovića, tako da ne postoji više nijedna prepreka njenoj sreći sa Lukom. Njih dvoje su veoma zaljubljeni i zaista ne skidaju osmijeh sa lica'', dodaje izvor.

Podsjetimo, Luka i Nataša uplovili su u vezu nakon što je ona okončala brak sa Ljubom. Pjevačica je nekoliko puta izjavila da u Luki vidi idealnog partnera, a osim fizičkog izgleda, privukao ju je i brojnim hobijima, kao što je vožnja motora, tačnije bajkerski život.

Iako je dosad imala nekoliko ljubavnih krahova, Luka je Nataši ponovo vratio vjeru u ljubav i osmijeh na lice, a ubrzo nakon što su uplovili u romansu, otputovali su na romantičan odmor u Grčku i potom na Ibicu. Grčka je nedavno ponovo uslijedila i tamo su saznali da će uskoro postati roditelji.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar