LE - Đuka & Đuka: Idemo dalje!

“Nikada ne obećavam golove, ali menjao bih sve iz prošle sezone da sutra pobedimo i prođemo dalje”, poručio je napadač Partizana pred revanš sa Videotonom.  Trener Partizana Miroslav Đukić rekao je da očekuje da njegovi fudbaleri prođu u grupnu fazu Lige Evropa, iako očekuje tešku utakmicu sa Videotonom.

Fudbal 24.08.2017 | 13:15
LE - Đuka & Đuka: Idemo dalje!
"Očekujem da ćemo proći, iako znam da će biti teško. Čeka nas velika borba u utakmici koja je veoma bitna za obe ekipe", rekao je Đukić.

Partizan će gostovati Videotonu u revanšu baraža za Ligu Evropa. Prva utakmica u Beogradu završena je bez golova.

Meč će se igrati na stadionu Pančo arena u Felčutu, koji ima kapacitet manji od četiri hiljade mesta.

"Kapacitet jeste mali, ali očekujem fudbalski spektakl, za razliku od utakmice u Beogradu koja je igrana bez publike", kazao je trener crno-belih.

On je najavio taktičku borbu dva tima i rekao da ne veruje da će biti velikih iznenadjenja, s obzirom na to da se dve ekipe dobro poznaju.

"Odlučiće mali detalji i moramo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Pokušaćemo da iskoristimo malu psihološku prednost koju imamo zbog toga što Videoton nije dao gol u gostima", rekao je Đukić.

Đukić je kazao da ne očekuje mnogo promena u sastavima dve ekipe u odnosu na prvi susret.

Fudbaler Partizana Uroš Đurđević rekao je da njegovu ekipu čeka teška borba, a da očekuje i lepšu utakmicu u odnosu na prvu.

"Verovatno će biti malo šansi, ali verujem u svoju ekipu i da možemo u grupnu fazu, što nam je cilj. Mislim da ćemo i ispuniti taj cilj. Videotonu je najveća snaga trener Marko Nikolić, koji nas veoma dobro poznaje", rekao je Đurđević.

Napadač crno-belih je istakao da se ne opterećuje golom u Mađarskoj, već da ga zanima samo prolaz.

"Golove nikad ne obećavam, ali je sigurno da bih sve golove iz prošle sezone menjao za pobedu i prolaz u grupnu fazu. Živim od golova i mnogo mi znače, ali nije bitno ko će postići pogodak, zajednički cilj je plasman dalje", kazao je Đurđević.

Utakmica između Videotona i Partizana će se igrati u četvrtak od 20.00 na stadionu Pančo arena u Felčutu.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar