Po nezaposlenosti mladih BiH lider

Dnevnik 2 BN televizije

Bosna i Hercegovina 23.08.2017 | 17:30
Po nezaposlenosti mladih BiH lider
U Beogradu razgovarali Vučić i Govedarica.

U BiH uhapšena osoba povezana sa Islamskom državom.

BiH zemlja sa najvećim brojem nezaposlenih mladih u svijetu.

Narodna skupština Republike Srpske zapošljava čak 20 sekretara.

Dijalizni pacijenti poručili: Ne odustajemo od štrajka!



BN televizija

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

20

23.08.2017 15:40

20 Sekretara 20Ljutih rana prevoja 20 BOLEDTIJU BOLOVALI 20 Nepismeni lopoba ste uključili da imate pokriće za krađu svaka vrsta kriminala po sekretara. Sve to RASTJERATI kojem preko leđa NIJE TO KAKO ZOVRTE NARODNA SLUPSTINA TO JE JAVNA KUCA ZA NADMETANJE BOGATIH RUDONJA SRAM Vas bilo FUKARE. To je Hram kao u pasa,i vezira.

ODGOVORITE
Name

Obogaljena Mladost

23.08.2017 16:19

Cinjenica je da se do posla tesko dolazi, ali to je u pitanju drzavni posao. Kako vrijeme prolazi sve je teze radnika naci, jedni se boje struje, jedni visine, jedni svakog oblika fizickog rada. Roditelji nihovi su pogotovo smijesni, kaze jedan otac " ja sam se patio necu da mi se on pati ", pritom kupi mu dobra kola, podigne kredit da bi to uradio i ne dao Bog ovaj se polupa u saobracaju.A kao patnja se misli na to sto njegov mezimac mora da radi, a mezimica njihova ako nekom skuva kafu sto je u goste dosao, pa to se hvalospjevi pisu. Svi zavrsavaju fakultete i masu nekim diplomama, ljudi mijenjajte svijest, niko od rada nije umro, rad formira covjeka i licnost, pa onda pitajte sinove i kceri da li ce da skripe sa gumama i da se blesave, da lumpuju do zore kad pocnu oni zaradjivati taj dinar.

ODGOVORITE
Name

www

23.08.2017 16:34

Posalji ti ćerku da radi za 200 maraka i da je drpaju za guzicu masnim prstima pijani gosti i jos dodatno da zadovoljava gazdu pa cu onda da te pitam ko je obogaljen. Sto nas narod reko "lako je tudjim k...em trnje mlatiti.

Name

Garonja

23.08.2017 16:25

I lider po popunjenosti bašti ugostiteljskih objekata, lider po po popunjenosti restorana, kladionica, kafana, na kasama mega-marketa redovi, a sve to košta, a mladi nezaposleni, pa to je ozbiljan fenomen koji detaljno treba ispitati!

ODGOVORITE
Name

Za Www

23.08.2017 17:34

ti si kopletna budala...

Name

Zs WWW

24.08.2017 05:18

STO TI RADI TAKO CRRKI ZAR TO NISU KULTURNI LJUDI.ZA NEMORAL SE UDARI STOLICOM.A ZA 200 km da radi pa ne živim ja u Rundi tu priču ostavi nekom drugom.VJERUJEM KAO COVJEK DA SE TAKO PONASA STOKA,ALI ZA PLATU NE ZEZAJ JER MNOGO MNOGO ZNAM.KTEDIT KOJI OTPLACUJEM BILE SU MOJE MEKADA PARE