Svijete, čuvaj se - Siti pokreće Mesijevu klauzulu!

Fudbalski klub Mančester siti spreman je da plati otkupnu klauzulu za Lionela Mesija u vrednosti od 300 miliona evra.

Fudbal 21.08.2017 | 23:15
Svijete, čuvaj se - Siti pokreće Mesijevu klauzulu!
Mediji na Ostvru preneli su informaciju da se čelnici ‘Građana’ spremaju da upute zvaničnu ponudu za jednog od najboljih fudbalera svih vremena i izvrše dodatni pritisak na Barselonu.

Ukoliko dođe do ovakvog scenarija, na ispitu bi bila Mesijeva vernost katalonskom gigantu, jer bi Siti onda mogao da pregovara sa igračem i njegovim predstavnicima.

Argentinac još nije potpisao novi ugovor sa vicešampionom Španije, iako je ‘Blaugrana’ pre dva meseca objavila da će se to uskoro desiti, što očigledno želi da iskoristi Pep Gvardiola i dovede igrača sa kojim je pokorio Evropu.

Sam igrač je, kako pišu svetski mediji, podgrejao ove glasine zaprativši zvanični profil mančesterskog kluba na društvenoj mreži "Instagram".

Barselonu je pre dve nedelje napustio Brazilac Nejmar za, do sada neverovatnih 222 miliona evra, a sa ove tačke gledišta, rekord neće dugo biti na snazi.

Mesi je navodno nezadovoljan politikom kluba i načinom na koji ga vodi predsednik Đosep Marija Bartomeu, pa je burno reagovao nakon odlaska jednog od najboljih prijatelja. Prema pisanjima katalonskih medija insistirao je na dovođenju pojačanja, kako bi ekipa bila konkurentna Real Madridu.

Momak iz Rosarija trebalo bi da se obaveže na saradnju do 2021. godine sa Barselonom, sa kojom je do sada osvojio 30 trofeja.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar