Đorđević: Pojedini igrači moraju da shvate...

Aleksandar Đorđević, selektor Srbije, indirektno je kritikovao igrače posle pobede nad Poljskom, istakavši da bilo kakvo opuštanje može biti kobno.

Košarka 19.08.2017 | 13:45
Đorđević: Pojedini igrači moraju da shvate...
"Tvrda utakmica protiv ekipe koja je prva od svih krenula sa pripremama i trening mečevima. Poljaci su uigrana šuterska ekipa, sa dobrim atletskim predispozicijama. Bila je ovo odlična utakmica za nas. U dva-tri navrata smo dolazili do prednosti od 12 poena, ali kao da smo očekivali da se protivnik sam preda", rekao je Đorđević.

'Orlovi' su nastavili s trijumfima u okviru priprema za Evropsko prvenstvo pošto su na otvaranju turnira u Hamburgu bili bolji od Poljske (85:78). 

"Pojedini igrači moraju da shvate da na Evropskom prvenstvu takav odnos za nekoliko sekundi utakmicu može da odvede u potpuno drugom smeru i to ne sme da se ponavlja. Na kraju, ostvarili smo solidnu pobedu, u najvećem delu smo kontrolisali igru i rezultat, izuzimajući početnih nekoliko minuta. U utakmicu moramo da uđemo dobrom odbranom i na tome moramo da insistiramo", jasan je selektor. 

Sledeću utakmicu na Superkupu u Hamburgu naša reprezentacija igra u subotu protiv Rusije od 20 časova.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar