Marko Nikolić o Partizanu...

. . . o Partizanu koji nije stvorio nijednu šansu, ali i Saši Đorđeviću i Žocu. . .  “Odigrala se i ta utakmica”, dodaje trener Videotona.

Fudbal 18.08.2017 | 12:45
Marko Nikolić o Partizanu...
Bivši trener protiv sadašnjeg. Miroslav Đukić na Marka Nikolića. Koga, ne treba ni da ističemo, navijači još nisu prežalili. Gomila tekstova, gomila procena. I na kraju mršavih 0:0 na terenu. Partizan i Videoton su odluku o tome ko će igrati grupnu fazu Lige Evrope odložili za revanš u Mađarskoj.

“Odigrala se i ta utakmica, toliko se pisalo o njoj ovih dana. Kao da prvi put bivši trener i igrači Partizana igraju protiv njega. A iili su i mnogo veći od nas u toj ulozi, recimo Saša Đorđević i Željko Obradović. A nismo videli mnogo toga večeras. Predigra je na kraju bila bolja od igre”, počeo je Nikolić da sumira utiske podvukavši da je njegov Videoton imao velikih kadrovskih problema.

“Mi smo praktično završili meč bez sedam igrača, dvojica koji su od ranije bila povređena, pa dva suspendovana za večeras, pa tri u toku utakmice”.

A onda i o samoj utakmici.

“Mi smo imali najveću šansu na meču u samom finišu. Nisam zadovoljan, ovo je prvi meč da nismo dali gol otkako sam u Videotonu, ali smo pokazali disciplinu u odbrani. Kao da se nije igralo. Nedostajalo nam je više kvaliteta u pasu. Mada iako je Partizan vodio igru, mi smo bili opasniji. Nije bilo ni sreće, Stojkoviću treba čestitati na onoj odbrani u samom finišu utakmice.Time što Partizan nije stvorio nijednu pravu šansu, pokazali smo da smo se dobro spremili za utakmicu”.

I o revanšu…

“Ne volim 0:0 u gostima, jer je mnogo važno dati gol. Šanse i dalje 50:50. Biće drugačija utakmica u revanšu, skoro pa sa rezervnim timom smo završili meč u Beogradu. Da nam je neko 1. jula ponudio da budemo prvi u prvenstvu i u plej-ofu Lige Evrope sa utakmicom kod kuće koja odlučuje, to bi bilo prihvaćeno sa oduševljenjem. Kad dođeš na korak od sna moraš da imaš hrabrosti i malo sreće da bi se to i desilo”, istakao je Nikolić.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar