Šćepović: Fali im Leonardo, Partizan slabiji 20%!

Marko Šćepović, napadač Videotona, rekao je da je teško igrati protiv Partizana, ali da 'crno-beli' moraju da pojačaju sastav.

Fudbal 18.08.2017 | 12:15
Šćepović: Fali im Leonardo, Partizan slabiji 20%!
Partizan i Videoton su u četvrtak uveče, pred praznim tribinama stadiona u Humskoj, odigrali bez golova u prvom susretu plej-ofa za plasman u Ligu Evrope.

"Teško je igrati proti Partizana, još ja imam problema sa rebrom jer je napuklo. Pokušao sam da igram pod injekcijama, ali nisam uspeo. Emotivno je mnogo teško, ali smo profesionalci – Videoton nas plaća i moramo da igramo protiv svih", rekao je Šćepović. 

On je istakao da je njegov bivši klub mnogo slabiji nego u prošloj sezoni. 

"Partizan je sigurno jedno 20% slabiji nego prošle godine. Vidi se da im nedostaje kreacija Leonarda, Đurđeviću fali saradnja sa njim i ako žele nešto više, moraju da dovedu nekoliko igrača". 

Nekadašnji reprezentativac Srbije, koji je zbog povrede rebra morao da napusti igru u prvom poluvremenu, osvrnuo se na samu utakmicu. 

"Više je bilo trčanja, nego fudbala, ali odlazimo zadovoljni. Želeli smo da ne primimo gol, pokušali smo da ga damo i nismo uspeli. Imali smo veliku šansu na kraju utakmice". 

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Mađarskoj. 

"I protiv Bordoa smo igrali nešto devanzivnije u prvoj utakmici, ali smo ih u revanšu na svom stadionu napali od prvog minuta i odigrali vrhunski meč. Nadam se da ćemo ponoviti to protiv Partizana", zaključio je Šćepović.

Za koga je navijao tata Slađan?

Marko i Stefan Šćepović sinovi su legendarnog fubalera Partizana Slađana, koji je posle fudbalske, imao uspešnu trenersku karijeru sa mlađim kategorijama 'crno-belih'. Nametnulo se logično pitanje – za koga je navijao?

"Tata je prvo poluvreme navijao za Videoton, drugo za Partizan", otkrio je Marko.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar