Ljubav jača i od nesuglasica

Poslednjih dana aktuelna je priča da se pevač narodne muzike Marinko Rokvić ponovo se oženio istom ženom.

Zabava 17.08.2017 | 20:31
Ljubav jača i od nesuglasica
Kako Kurir saznaje, pevač se nedavno po drugi put venčao sa suprugom Slavicom, s kojom ima dva sina Nikolu i Marka.

''Rokvić nije ništa pitao Slavicu, već ju je iznenadio. Odveo ju je kod matičara, ona se tada šokirala, a potom je priredio ručak u jednom restoranu, gde je prisustvovala cela porodica i najuži krug prijatelja. Sve je šmekerski odradio'', kaže izvor Kurira.I rođena sestra Nataše Bekvalac, Kristina, se dva puta udala za Iva Martinovića.

Kristina i Ivo su se venčali 2008. godine, kada su dobili ćerku Petru, a zbog sve češćih nesuglasica par je prekinuo svoj brak nakon dve godine. Ubrzo su se ponovo zbližili i uplovili u ljubavnu vezu koja ih je dovela do novog braka.Kralj narodne Muzike, Šaban Šaulić, takođe se dve puta ženio istom ženom. 

Iako se njihovoj ljubavi i skladnom braku mnogi dive, malo je poznato da je Šaban dva puta stao na ludi kamen sa Gordanom Šaulić. Šaban je, gostujući u jednoj emisiji, objasnio kako je do toga došlo.''Što me ne pitaš da li sam je prevario? Jesam, kad sam je oženio. I to ne jedanput, nego dvaput. Zato što smo se jedanput razveli, mojom greškom, jer sam napravio s.... Ludovao sam sa Radetom Vučkovićem, po dva-tri dana nismo izlazili iz kafane, kao da nemamo žene'', rekao je Šaulić.

Izvor: Kurir

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

On nju postuje

17.08.2017 23:55

Lojalan je djeci zato se vraca.

ODGOVORITE