Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge!

Legendarni golfer Tajger Vuds imao je 5 različitih vrsta droge u organizmu kada je u maju uhapšen pod sumnjom da je vozio pijan, potvrdio je toksikološki nalaz.

Ostali sportovi 18.08.2017 | 13:30
Tajger Vuds pomiješao pet vrsta droge!
Vuds je uhapšen 29. maja na Floridi kada ga je policija pronašla da spava za volanom pored puta, posle čega je poznat na analizu.

Rezultati urina pokazali su prisustvo pet različitih supstanci među kojima su jaki lekovi za bolove, anksioznost i smirenje, ali i tetrahidrokanabinol (THC) koji se nalazi u marihuani.

41-godišnji Amerikanac prošle nedelje je proglašen nevinim za vožnju u pijanom stanju, ali je nakon incidenta prihvatio stručnu pomoć. 

“Primam stručnu pomoć kako bih se navikao na lekove. U poslednje vreme sam pokušavao da na svoju ruku rešavam probleme sa bolom u leđima i nedostatkom sna, uključujući i insomniju, ali sam shvatio da je to bila greška i da mi je medicinska pomoć neophodna”, rekao je Vuds. 

Očekuje se da prihvati krivicu za neodgovornu vožnju i uđe u jednogodišnji program uslovne kazne. 

Vuds nije osvojio turnir od 2013, prošlog decembra se vratio posle godinu i po dana pauze zbog povrede, ali su se u februaru opet pojavili bolovi u leđima.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar