Genijalna naslovna za očajne navijače HSV-a...

Iseci upozorenje i stavi na sto da te kolege zaobiđu! Ne želim da pričam o tome. . .

Fudbal 14.08.2017 | 16:15
Genijalna naslovna za očajne navijače HSV-a...
Trećeligaš Osnabrik. Čak je i on bolji od Hamburgera. Dinosaurusi nemačkog fudbala već godinama se batrgaju u blatu. Armija navijača ne može da veruje šta se dešava sa bivšim šampionom Evrope. Milijarder Klaus Mihael Kine uporno pomaže, ali fudbalski pregaoci u klupskim kancelarijama ne troše, već prosipaju. Već u prvom kolu kupa poraz od trećeligaša (1:3). Čini se neizbežnim da će se HSV i ove sezone boriti za opstanak.

"Ispadanje bi predstavljalo trijumf", komentariše Bild misleći baš na te sulude investicije čelnika HSV-a.

Smatra da su upravo te ludorije lažnih poznavalaca fudbalske igre razlog ovako loše situacije. Samo... Koga to više briga? Ili da preformulišemo: ko još to može da sluša? Navijačima Hamburga se smučilo. Godine prolaze, iste se priče vrte. Sve se zna, samo rešenja nema.

Stanje očaja u koji je zapao ceo grad najbolje je opisao lokalni Hamburger Morgenpostkrajnje originalnom naslovnom stranom. Pola strane oivičeno za isecanje. Na tom delu piše: "Ne želim da pričam o tome".

Ideja je: iseći stranu i postaviti je na kancelarijski sto. Tek da kolege na poslu shvate da niste raspoloženi. Samo danas, zaobiđite okorele HSV-ovce.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar