SAD: Upozorenje nedovoljno oštro

Predsjednik SAD Donald Tramp izjavio je da njegovo upozorenje Pjongjangu zbog nuklearne prijetnje očigledno nije bilo dovoljno oštro.

Svijet 11.08.2017 | 07:30
SAD: Upozorenje nedovoljno oštro
On je obraćajući se novinarima u svom golf klubu u Bedminsteru u Nju Džerziju rekao da će Sjeverna Koreja biti u nevolji "u kakvoj se nalazilo tek nekoliko nacija".

"Desiće im se neke stvari za koje nikad nisu ni pomislili da je moguće", izjavio je američki predsjednik, prenosi AP.

Tramp je u utorak, 8. avgusta, novinarima u u Bedminsteru rekao da bi Pjongjangu bolje bilo da prestane da prijeti Vašingtonu i da bi buduće prijetnje mogle biti dočekane "vatrom i bijesom kakve svijet još nije vidio".

Sjeverna Koreja je ranije danas saopštila da će uskoro biti spreman plan o ispaljivanju četiri projektila nedaleko od američkog pacifičkog ostrva Gvam. 

Izvor: Agencije

Komentari / 11

Ostavite komentar
Name

Dragutin

11.08.2017 05:46

SAD ne može Severnoj koreji ništa,nije to Srbija i RS-a pa da je bombardujete kad hoćete i kako hoćete?Severna Koreja ima nuklearne bojeve glave i SAD bi trebale da znaju da to nije šala?Ako Severna Koreja pogodi SAD samo jednom raketom u SAD će nastati haos i panika i totalno rasulo!Puna podrška Kim Džong Unu i Severnoj koreji od Srpskog naroda u ostvarivanju tog cilja!!!

ODGOVORITE
Name

Re

11.08.2017 07:01

Dragutine uvijek baljezgas.Amerika bi na Koreju sasula na hiljade i hiljade raketa gdje bi gorjelo i zemlja u zrak.

Name

M

11.08.2017 06:27

PA BUDALI UVJEK MORAŠ BAR DVA PUTA PONOVITI.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

11.08.2017 06:49

Strašno je da dva debila imaju u rukama atomske bombe. Ovaj iz Koreje mi djeluje, kao kada dijete naprvi neku spravicu, recimo praćku, naduva balon i slično i trči da nam pokaže da može da "Pukne". Ovaj "žuti debil" iz Amerike, djeluje mi kao neko ko to dete pljusne, kada ono uperi praćku u njega ili mu opali naduvani balon kraj uha. Atomska u rukama "umnobolnih debila". Pozdrav dobrim ljudima i nemoj te se sikirati, jer sve bombe da eksplodiraju. To je energija recimo oko pet sekundi energije, koje sunce izbaci ka zemlji. Sve je u Božijim rukama, a debili se igraju. Pozdrav srdačan....

ODGOVORITE
Name

ceca

11.08.2017 06:58

Ukolji Sjeverna Koreja posjeduje nuklearno uružje NATO na čelu sa SAD nikada neće bombardovati S.Koreju. Ukoliko Kimova Armija nema bojeve glave, neka im je drgi Bog na pomoći.

ODGOVORITE
Name

Лија

11.08.2017 07:57

Свака земља која није способна да се одбрани од напада свјетских силеџија, доживит ће геноцид као Јапан.

ODGOVORITE
Name

Ma neee

11.08.2017 08:46

Japan i ameri su saveznici. Genocid je u Srebrenici, tu je vise izginulo i pobijeno nego u Hirosimi i Nagasakiju skupa. Sta su atomske bombe naspram pokolja u Srebrenici.

Name

Wwww

11.08.2017 08:01

Da si Dragutine malo pametniji bilo bi ti lakse.

ODGOVORITE
Name

true

11.08.2017 08:08

Ajd pala je nuklearna i na Japan,pa su prezivjeli sta fali sada jefna i na Ameriku,sta su sijali sad nek zanju.

ODGOVORITE
Name

Dragan

11.08.2017 09:24

Nezgoda sa nuklearnim oružjem je u tome što je posledice teško lokalizovati na određenoj teritoriji. Posledice černobiljske havarije su se godinama osećale širom Evrope, a posledice bombi bačenih na Hirošimu i Nagasaki decenijama nakon bombardovanja. Te bombe su, uzgred, obične petarde za ove današnje. Da nije toga, uopšte ne bi bilo tako loše da se ove dve kretenske nacije malo počaste projektilima. Kao što je za svaki organizam zdravo da se čisti od virusa i bakterija, tako bi i za planetu bilo zdravo da se čisti od bolesnih ideologija i agresivnih hegemona.

ODGOVORITE
Name

Mikiibn

11.08.2017 09:34

Bravo majstore hehe