Nikolić: Volim Partizan, nisam želeo ovo!

Trener Videotona Marko Nikolić rekao je da nije želeo da se njegova ekipa sastane sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu Evropa i da su mu osećanja pomešana.

Fudbal 05.08.2017 | 13:15
Nikolić: Volim Partizan, nisam želeo ovo!
"Biću iskren, nisam želeo da se sastanemo sa Partizanom i osećanja su mi sada pomešana. Nije tajna da sam imao lepe momente dok sam bio na klupi Partizana i da sam sa tim klubom napravio uspeh. Takođe, imam odličan odnos sa navijačima Partizana. Utakmice sa Partizanom će biti posebne za mene, ali isto tako i za Radoja Smiljanića, Gorana Basarića koji su takodje radili u Partizanu. Tu su i dvojica igrača Danko Lazović i Marko Šćepović, bivši članovi Partizana. Volimo Partizan i njegovi navijači vole nas", rekao je Nikolić za klupski sajt.

Prvi meč je na programu 17. avgusta u Beogradu, a revanš u Sekešfehervaru sedam dana kasnije.

"Sudbina nas je spojila i neće biti lako sedeti na klupi namenjenoj za goste posle svega što smo zajedno ostvarili. Dobro je što bar ne moram da izađem na teren i igram utakmicu", kazao je trener Videotona.

On je ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse za prolaz u grupnu fazu Lige Evropa.

"Sigurno je da će navijači imati prilike da vide dve jako zanimljive utakmice. Imamo šansu i želimo da se nadjemo u grupnoj fazi Lige Evrope jer je to naš san. Obema ekipama dajem 50 odsto šansi za prolaz. Oba tima su sposobna da prikažu kvalitetne partije", zaključio je Nikolić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar